Mara Bănică s-a căsătorit religios. A ales o rochie de mireasă inedită. Primele imagini de la nuntă

Ioana Bucur 12.06.2021, 23:19
Mara Bănică s-a căsătorit religios. A ales o rochie de mireasă inedită. Primele imagini de la nuntă

Sărbătoare în showbiz-ul din România. Mara Bănică s-a căsătorit religios. Celebra jurnalistă a spus marele DA într-o rochie de mireasă inedită. Primele imagini de la nuntă.

Mara Bănică s-a căsătorit religios

Mara Bănică s-a căsătorit religios, sâmbătă. Mereu incisivă, imposibil de intimidat, pe chipul jurnalistei se citeau clar emoțiile, în timpul ceremoniei. Vedeta a vrut să iasă din tipare și a ales o rochie de mireasă inedită pentru marele eveniment. Mara a postat prima imagine de la nunta sa pe platformele de social media, iar reacțiile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară. În nici trei ore de la publicare, poza avea peste 11 mii de like-uri și aproape trei mii de comentarii.

Naturalețe, simplitate, eleganță. Sunt cele trei cuvinte prin care am putea s-o descriem cel mai bine pe mireasa Mara Bănică. Vedeta a purtat o rochie delicată, nu albă, ci de culoarea șampaniei, cu inserții aurii, mâneci scurte, bufante și voal. Clasicul coc a fost înlocuit cu o coafură simplă, lăsându-și părul liber, pe spate, iar machiajul a fost unul lejer, ce i-a pus în evidență ochii.

Mara Bănică s-a căsătorit religios
Prima imagine de la nunta Marei Bănică

Vrea să devină, din nou, mamă

Mara Bănică are planuri mari de viitor. Jurnalista a mărturisit recent că își dorește să devină, nou mamă, cu o singură condiție. Mara și-ar dori încă un băiețel pentru că, spune ea, nu se poate vedea ca părinte de fată. Ea a mărturisit și ce greșeli nu ar mai face:

„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului. Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei. Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane,de exemplu. Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar. Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, a spus Mara Bănică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI