Mama Luizei Melencu vrea să-l distrugă pe Gheorghe Dincă: “Vreau să-l linșez. Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința”

Mihnea Tălău 24.02.2023, 12:08
Mama Luizei Melencu vrea să-l distrugă pe Gheorghe Dincă: “Vreau să-l linșez. Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința”

Mama Luizei Melencu își strigă, în continuare, disperarea. În acest răstimp Gheorghe Dincă supranumit ”monstrul din Caracal”, care se află după gratii în Penitenciarul de Maximă Securitate din Craiova, unde va petrece 30 de ani pentru faptele abominabile comise în 2019, s-a pocăit.

Monica Melencu vrea să-l ”linșeze” pe Gheorghe Dincă

”Monstrul din Caracal” a fost arestat în iulie 2019, fiind acuzat că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, după ce a luat-o cu mașina la ocazie, a sechestrat-o în casa lui din Caracal, unde ar fi violat-o și ar fi ucis-o. Apoi, a fost acuzat că ar fi procedat la fel și cu Luiza Melencu, o fată de 18 ani, care figura ca dispărută din aprilie 2019.

Gheorghe Dincă a fost condamnat, după multe amânări, la 30 de ani de închisoare. Tribunalul Olt l-a obligat și să plătească 710.000 de euro daune către familiile celor două tinere pe care le-a omorât.

Monica Melencu, mama Luizei, spune că nu banii o interesează ci să se facă dreptate. Ea dorește ca Gheorghe Dincă să aibă parte de aceeași soartă pe care a avut-o fata ei. Femeia consideră că o viață nu poate fi cumpărată.

Mama Luizei Melencu si-a socat apropiatii, la doi ani de la tragedie. Cu cine s-a casatorit femeia
Luiza Melencu

“Nu am primit absolut niciun ban până la ora actuală! Nici nu m-am gândit vreo clipă că vom primi ceva. De unde să ne dea nemernicul ăla bani? Nu vreau niciun ban de la el, vreau să-l linșez. Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința. Vreau să sufere cum a suferit și copilul meu. Vreau să plătească scump, dar nu cu bani. Viața nu se cumpără cu bani. Mă rog zi de zi ca Dumnezeu să-i dea ceea ce merită. Are să ne dea (n.r: ei si familiei Măceșanu) peste 700.000 de euro. Păi ce să-i iau amărâtului ăstuia de atâția bani? O casă amărâtă în care mi-a ars și omorât copilul?”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, potrivit Cancan.ro.

”Monstrul din Caracal” a luat-o pe calea căinței

Acum, Gheorghe Dincă condamnat pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu vrea să arate că s-a schimbat, s-a apropiat de Dumnezeu regretă faptele comise.

Căința criminalului nu a impresionat-o însă pe Monica Melencu. Ea spune că un astfel de monstru nu se poate căi, iar pedeapsa dată de instanță este una prea mică.

”Ce căință, domne? Nu există așa ceva. Un om care face așa ceva, un asemenea monstru, nu se poate căi. Astea sunt invenții ca să dea bine în fața justiției. Pedeapsa de 30 de ani e prea mică, păi în zece ani o să ajungă din nou pe străzi. Vom vedea ce va fi, mai urmează două termene, unul în martie și unul în septembrie”, a mai spus mama Luizei.

 

Compoziție și edit foto: Narcisa Tomulecu

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...