Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor în cazul Caracal. Suferință de nedescris

Redacția IMPACT 01.06.2020, 14:03

Cazul Caracal a lăsat urme adânci în inimile mamelor celor două fete care au dispărut fără urmă, acum mai bine de un an. Mama Luizei Melencu manifestă o durere de nedescris, cu atât mai mult cu cât situația exactă a dispariție, rămâne încă incertă, chiar și după atâta timp.

Monica Melencu, durere fără margini, la mai mult de un an de la dispariția fiicei sale

La mai mult de un an de la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, drama nu a luat sfârșit, cel puțin nu pentru familiile îndurare ale celor două adolescente, răpite, abuzate și, ulterior, ucise de Gheorghe Dincă, un fost mecanic auto din Caracal. Mama Luizei Melencu încă simte lipsa propriei sale fiice, la luni bune de la dispariție.

„Lulu, chiar dacă nu ești lângă noi eu voi fi mereu lângă ține și sper că bunul Dumnezeu să mi te aducă înapoi. Luiza, mami, mi-e dor de ține și speranța mea e că te voi strânge în brațe iar. Te iubesc mult, Luiza, mult de tot”, a scris pe Facebook Monica Melencu, mama Luizei. 

Cazul Caracal a zdruncinat o țară întreagă, cu atât mai mult cu cât a scos la iveală mai multe incapacitățile ale organelor de ordine de a acționa pentru salvarea unor vieți. Reamintim cititorilor că Luiza Melencu, o elevă în vârstă de 19 ani din localitatea Dioşti, din judeţul Dolj, a dispărut fără urmă în luna aprilie 2019. Dispariția a avut loc după ce tânără s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe una din străzile din Caracal.

Procurorii DIICOT, care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă de răpire. În luna ianuarie a acestui an, Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de judecată: trafic de persoane, trafic de minori, viol, două infracțiuni de omor calificat, două infracțiuni de profanare cadavre sau morminte.

Urmăriți Impact.ro și pe