EXCLUSIV

Mama lui Răzvan Ciobanu, reacție emoționată despre moartea lui Stephan Pelger: „Dumnezeu să-l ierte” EXCLUSIV

Stan Filon 08.06.2023, 16:45
Mama lui Răzvan Ciobanu, reacție emoționată despre moartea lui Stephan Pelger: „Dumnezeu să-l ierte” EXCLUSIV

Mama lui Răzvan Ciobanu, un alt creator de modă dispărut mult prea devreme dintre noi, a reacționat la auzul morții lui Stephan Pelger. Elena Ciobanu a transmis prin intermediul Impact.ro un mesaj de susținere pentru familia îndurerată a celebrului designer găsit mort în propria lui locuință.

Mama lui Răzvan Ciobanu, reacție emoționată despre moartea lui Stephan Pelger

Creatorul de modă Stephan Pelger a fost găsit mort în propria sa casă. Celebrul creator de modă în vârstă de doar 44 de ani se pare că și-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat. A fost ani la rând prieten bun cu Răzvan Ciobanu, un alt creator de modă plecat dintre noi mult prea devreme.

Acum, mama acestuia a transmis un mesaj de susținere pentru familia lui Stephan Pelger, chiar dacă a recunoscut că nu l-a cunoscut niciodată personal, deși a fost bun prieten cu fiul său. „Nu îl cunosteam, Razvan nu a venit niciodata cu el in vizita pe la noi. Dumnezeu sa îl ierte, era tanar! Condoleante familiei”, este mesajul Elenei Ciobanu, mama lui Razvan Ciobanu.

Mama lui Razvan Ciobanu, reactie emotionata despre moartea lui Stephan Pelger
Mama lui Razvan Ciobanu, reactie emotionata despre moartea lui Stephan Pelger

Prieteni care au devenit dușmani

Tânărul creator de modă a fost descoperit fără suflare de către un vecin de-al său, care a alertat imediat autoritățile. La fața locului au sosit mai multe ambulanțe, însă medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului de 44 de ani.

Stephan Pelger și Răzvan Ciobanu s-au întâlnit de foarte multe ori, prin intermediul meseriei pe care amândoi o iubeau. Au fost și buni prieteni, însă relația lor se alterase puternic, în ultima perioadă. Martori oculari au relatat pentru cancan.ro că cei doi buni prieteni de altădată deveniseră chiar dușmani.

Nu se știe din ce motiv, între ei se pare că era un conflict nestins, care a explodat put și simplu în anul 2019, chiar cu o săptămână înainte ca Răzvan Ciobanu să moară într-un accident de circulație. Sursele respective au spus că cei doi chiar s-au încăierat într-un bar, iar cel care a sărit la bătaie a fost chiar Răzvan Ciobanu, deși nu îi stătea deloc în fire.

„De Florii, Răzvan a avut o atitudine ciudată. Fără explicație, a vrut să îl bată pe un fost prieten de al său, Pelger într-un club din București. Este adevărat, ei aveau un conflict mai vechi, încă nerezolvat! În momentul în care s-au văzut acolo întâmplător, a și izbucnit scandalul. Norocul lui Stephan a fost acela că l-au salvat bodyguarzii, l-au dus la un taxi, iar pe Răzvan l-au dat afară din locație”, au dezvăluit atunci persoane din lumea fashionului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...