Mama lui Culiță Sterp, dezamăgită că fiul ei a venit acasă? Ce a declarat femeia: „Copilul oricum se naște”

Iancu Andreea 01.06.2021, 14:53

Culiță Sterp a ajuns, în sfârșit acasă, după aproape o jumătate de an petrecut în jungla din Republica Dominicană. Cântărețul a fost întâmpinat de cei dragi la aeroport, acolo unde emoțiile l-au cuprins pe fostul Faimos. Printre cei care i-au urat bun venit lui Culiță Sterp la revenirea în România s-a numărat și mama acestuia, care a părut dezamăgită că fiul ei a venit acasă. Totodată, de la revederea cu solistul nu au lipsit surprizele, Culiță având parte de un moment neașteptat.

Motivul pentru care mama lui Culiță Sterp s-a arătat dezamăgită că fiul ei a venit acasă

După o perioadă atât de lungă departe de casă, Faimosul s-a bucurat de o primire fabuloasă din partea celor dragi și a fanilor. Culiță Sterp a fost așteptat la aeroport și imediat după ce a aterizat în București s-a pornit un val de emoții și lacrimi de bucurie din partea tuturor celor veniți să îl întâmpine. Printre aceștia s-a numărat și mama artistului, care și-a așteptat cu sufletul la gură fiul, dar care s-a arătat ușor dezamăgită de faptul că băiatul ei, Culiță Sterp, a venit acasă mai devreme. Mulți îl vedeau pe Faimos printre câștigători, astfel că și mama sa a sperat că el se va întoarce cu trofeul Survivor 2021 înapoi acasă. Totuși, dorul de casă și de iubita sa, care urmează să îi aducă pe lume primul copil, l-a făcut pe Culiță să renunțe la premiul cel mare.

Mă bucur că a venit, dar mă bucuram și dacă mai stătea. Daca aș fi avut oportunitatea să vorbesc cu el, i-aș fi zis să rămână. Copilul oricum se naște, iar el ar fi avut două trofee. În inima mea, eu am crezut 80% că poate fi câștigătorul acestui trofeu. L-a răpus dorul de Daniela, de noi. E mult 5 luni, dar cel mai tare a făcut multă foame. Noi îl așteptăm, a spus mama artistului.

Motivul pentru care mama lui Culiță Sterp s-a arătat dezamăgită că fiul ei a venit acasă
Au curs lacrimi de bucurie la revederea dintre Culiță și mama lui

Ce surpriză l-a așteptat pe fostul Faimos la venirea în România

Dincolo de faptul că urmează să devină tătic în scurt timp, Culiță a fost întâmpinat cu un cadou total neașteptat din partea fratelui său. Venirea în țară a solistului i-a luat pe nepregătite pe mulți fani ai acestuia, care sperau ca el să devină câștigătorul din acest sezon. Totuși, fostul Faimos a cerut să fie descalificat din dorința de a fi prezent la momentul în care i se va naște copilul. Deși o parte din sufletul său s-a întristat pentru că a renunțat la competiție, cealaltă s-a bucurat de surprizele care s-au ținut lanț la întoarcerea în țară.

Fanii care l-au susținut la Survivor România i-au oferit un cadou inedit lui Culiță, dăruindu-i un tablou în care apare Faimosul și iubita sa, Daniela. Totodată, fratele artistului a reușit să îl lase mut de uimire după ce i-a oferit cheile unui bolid de lux nou-nouț. Acesta i-a cumpărat o mașină direct din showroom, un Mercedes alb, care trece de 100.000 de euro ca valoare. Emoțiile l-au copleșit pe cântăreț, care a recunoscut că va avea nevoie de un timp de acomodare cu șofatul, după o perioadă de cinci luni în care jungla a fost parcursă doar la pas.

Nu te cred! Vreau să mă urc la volan, să văd cum este să pun mâna pe un volan…Vai de capul meu! Mie nu îmi vine să cred! Doamne Dumnezeule! Mi-e frică, sincer, să conduc… Cred că o să îi las pe ei să conducă, că mi-e frică, dacă nu am condus de jumătate de an.. Nu conteaxă luxul, am văzut că pot să stau în junglă, pe scândură, și fără.. Pot să mă descurc și cu mașină și fără. Mașina este o necesitate..Mă bucur că am reușit să ajungă să pun mâna, credeam că nu mai apuc să mâna, a declarat Culiță Sterp pentru WOWbiz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...