EXCLUSIV

Mama Elodiei Ghinescu, detalii-șoc, despre fosta cuscră: “Mama lui Cioacă îi căuta amante”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 14.06.2021, 15:53
Mama Elodiei Ghinescu, detalii-șoc, despre fosta cuscră: “Mama lui Cioacă îi căuta amante”. EXCLUSIV

Emilia Ghinescu a făcut noi dezvăluiri, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre fostul ei ginere, polițistul Cristian Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru crimă, dar și despre mama acestuia: ”Pe vremea când trăia Elodia, mama lui îi găsea amante prin Pitești, de aici s-a stricat și casa lor”, ne-a spus mama Elodiei, avocata dispărută în urmă cu 14 ani.

”Pe vremea când trăia Elodia, mama lui îi găsea amante prin Pitești și de aici s-a stricat și casa lor”

Emilia Ghinescu, mama avocatei Elodia Ghinescu, aduce acuzații grave la adresa fostului ginere, Cristian Cioacă, și mamei acestuia:

Șapte ani ne-am judecat, mama lui Cioacă nu a venit niciodată la proces. De ce, oare? S-au ascuns ca șobolanii. Pe vremea când trăia Elodia, mama lui îi găsea amante prin Pitești și de aici s-a stricat și casa lor. Înainte de a muri Elodia, cu trei zile, mi-a spus mama lui Cristi că urmează să primească fata mea o mamă de bătaie. Toate au ajuns aici din cauza lu maică-sa, ea îl influența pe Cioacă și uite ce s-a întâmplat. Plus că, probabil, în seara crimei, era și beat, a declarat femeia îndoliată, pentru Impact.ro.

Declarațiile șocante făcute de mama Elodiei Ghinescu dezvăluie noi detalii despre fosta cuscră
Cristian Cioacă și Elodia Ghinescu

”Am acasă 16 saci cu scrisori de la oameni șocați de tot ceea ce mi se întâmplă”

Emilia Ghinescu a mai dezvăluit, pentru impact.ro:

Cazul ăsta este un caz care a îngrozit tot globul. Am acasă 16 saci cu scrisori de la oameni și mi-au zis că sunt șocați de tot ce mi s-a întâmplat mie și fiicei mele. Am scrisori primite și de la români din Africa.

Nu își iartă fostul ginere: ”Pentru mine este un criminal”

Emilia Ghinescu nu o să îl ierte niciodată pe Cristian Cioacă:

Să îl ierte diavolul, când ajunge pe lumea cealaltă, nu eu. Pentru mine, omul acesta nu există, pentru mine este un criminal, nu îl iert niciodată, neam de neamul lui nu o să îl ierte. Cum să omori un om, mie îmi e milă de orice vietate, nu o omor. Eu nici un șarpe nu aș ucide, are și el viața lui. Cine sunt eu, ca să îi iau zilele?

Declarațiile șocante făcute de mama Elodiei Ghinescu dezvăluie noi detalii despre fosta cuscră
Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare

La dosarul de peste 5.000 de pagini au lucrat zeci de polițiști, ancheta fiind condusă de procurorul Marius Iacob. Nici până astăzi, trupul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit. În 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru crimă. Cioacă nu a recunoscut fapta, afirmând că Elodia ar fi fugit cu un ofițer SPP. Emilia Ghinescu așteaptă cu nerăbdare să își vadă nepotul, Patrick, aflat în custodia mătușii sale, sora lui Cristian Cioacă.

Mama Elodiei a încercat de multe ori să ia legătura cu copilul, să îl vadă, dar băiatul a refuzat, astfel că nu s-a insistat. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. El a împlinit 15 ani. La 18 ani, rudele Elodiei îl vor căuta pe Patrick și îi vor cere să discute, ca de la adult, la adult. Îi vor spune și parte lor de adevăr. Apoi, dacă el va dori să păstreze legătura cu bunica și cu unchiul, vor fi foarte fericiți. Dacă nu, îi vor respecta decizia, au declarat surse apropiate familiei Ghinescu, pentru Playtech.ro.

Declarațiile șocante făcute de mama Elodiei Ghinescu dezvăluie noi detalii despre fosta cuscră
Elodia și Cristian Cioacă aveau împreună un fiu
Urmăriți Impact.ro și pe