Mama artistei Minodora a murit. Problemele ei de sănătate începuseră în preajma Paștelui

Ana Anitoiu 24.09.2022, 13:16
Mama artistei Minodora a murit. Problemele ei de sănătate începuseră în preajma Paștelui

Mama artistei Minodora a murit. Problemele de sănătate ale acesteia începuseră în preajma Paștelui, când a suferit un infarct. Femeia a decedat în urmă cu o lună, dar cântăreața a făcut anunțul abia acum, precizând că este devastată de pierderea celei care i-a dat viață.

Mama Minodorei a murit

Minodora a spus că mama ei a decedat la data de 12 august, când ea cânta pe litoral. Cântăreața a spus că a preferat să țină pentru ea această informație pentru o perioadă de șase săptămâni și că mama ei avea probleme de sănătate.

„Am preferat să țin pentru mine pentru o perioadă de 6 săptămâni, pentru că s-au împlinit 6 săptămâni de când am pierdut-o pe mica, pe mama, pe păpușa noastră, pe dragostea familiei noastre, suportul și puterea noastră. A fost bolnavă, nu a mai rezistat.

Din aprilie a început totul și pe 12 august am pierdut-o. Eu eram pe litoral, cântam. Ea mi-a spus întotdeauna: Minodora, tu trebuie să-ți faci meseria. Chiar și în momentul în care nu mai sunt, faci ce trebuie făcut și dacă imediat după ai de cântat, te duci și cânți, să nu aud că nu mergi să cânți!”, a spus Minodora la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Mama artistei Minodora a murit
Minodora si mama ei

Mama Minodorei, probleme de sănătate încă din primăvară

Decesul mamei Minodorei a fost cât pe ce să aibă loc în primăvară, în perioada Paștelui, când femeia a suferit un infarct și a ajuns pe masa de operație. Atunci, cântăreața povestea că a fost o minune că femeia a supraviețuit, deoarece medicul anestezist îi mai dăduse doar 24 de ore de trăit.

Cântăreața Minodora a povestit atunci că a fost vorba despre „un infarct la stomac”, după ce un cheag mai mare de sânge s-a oprit la acest organ. Operația a durat atunci aproximativ șase ore, iar medicii i-au spus artistei că au ajuns la spital, la Timișoara, puțin târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...