Mama Antoniei a fost de faţă când micuţa a fost ucisă? „Firul de păr din mâna ei era al Sabrinei”

Ana Anitoiu, Ioana Bucur 05.11.2021, 19:04
Mama Antoniei a fost de faţă când micuţa a fost ucisă? „Firul de păr din mâna ei era al Sabrinei”

Mama Antoniei, fetița în vârstă de patru ani care a fost ucisă în Arad, a fost acuzată de complicitate la crimă de către rudele iubitului ei. Acestea au adus noi detalii halucinante în acest caz tragic și susțin că femeia le-a dat anchetatorilor o declarație falsă.

Mama Antoniei ar fi fost complice la crimă

Update, ora 18:45. Cea care ar fi alertat Poliția întâia oară a fost chiar sora presupusului criminal al Antoniei. Acum, femeia vine cu noi informații ce schimbă complet tot ce se știa despre ultimele momente din viața copilei. Se pare că mama fetiței ar fi mărturisit familiei că firul de păr descoperit în pumnul micuței i-ar aparține, ceea ce înseamnă că Sabrina a fost de față când fiica ei a fost omorâtă.

„A vorbit cu unchiul meu și a recunoscut că firul de păr de la fată din mână este al Sabrinei. Și Sabrina a spus că este părul ei”, a mărturisit sora criminalului.

Reprezentantul companiei de taximetrie la care a apelat bărbatul pentru a duce geamantanul în care era cadavrul Antoniei a dezvăluit că presupusul criminal ar fi dat un telefon, imediat după ce a ieșit din mașină. Sora lui este convinsă că cea pe care a sunat-o a fost chiar Sabrina.

„Pe ea a sunat-o, așa am înțeles, că pe ea. A stat în casă cu mine, cu mama mea, cu copiii, cu iubitul meu și cu Florin, bineînțeles. Cum am spus, nu vreau să îi iau apărarea fratelui meu, vreau să spun adevărul. Ea era extrem de indiferentă cu copiii”, a mai spus sora bărbatului, potrivit Spynews.

Știre inițială:

După ce trupul neînsuflețit al fetiței a fost identificat de o persoană în urma publicării unui portret robot realizat de autorități, anchetatorii au ajuns la mama copilei. Femeia le-a spus că era la maternitate pentru nașterea celui de-al treilea copil al ei când s-a întâmplat tragedia, iar Antonia rămăsese în grija iubitului ei, Florin Beniamin Crișan.

Ea le-a mai spus oamenilor legii că a aflat că fiica ei a murit, dar a știut doar varianta pe care i-a spus-o concubinul ei. Adică aceea în care fetița ar fi decedat după ce ar fi căzut în baie, iar bărbatul s-a speriat și a dus-o pe un teren viran. Întreaga țară s-a scandalizat când a apărut această informație, având în vedere că mama Antoniei nu și-a reclamat iubitul la Poliție în urma cumplitei povești. Acum, însă, ies la iveală noi detalii.

Mama Antoniei, complice in cazul crimei din Arad Noi detalii halucinante ies la iveala
Fetita ucisa in Arad si cel care ar fi omorat-o

Potrivit unor rude ale bărbatului, mama Antoniei nu doar că ar fi știut că fetița, care fusese diagnosticată cu autism, a fost ucisă de concubinul ei, ci ar fi fost complice la crimă. Deși nu era externată, ea ieșise din spital și era acasă la iubitul ei, duminică, 31 octombrie, urmând ca luni să părăsească oficial maternitatea.

”El o acoperă. Atâta de mult o iubește, prostul! Ea a fost acasă când s-a întâmplat chestia aia (crima, n.r.). Se comporta foarte rău cu copiii, îi ținea flămânzi, nu le dădea să mănânce. Bunica se ocupa de copii, ea (mama Antoniei, n.r.) era toată ziua pe telefon.”, au spus rudele concubinului mamei Antoniei, potrivit Antena 3.

Cum ar fi fost omorâtă fetița din Arad

Deocamdată, se știe că Florin Beniamin Crișan ar fi omorât-o pe fetița de patru ani dintr-o reacție necontrolată. Ar fi lovit-o cu capul de perete, enervat de faptul că Antonia ar fi avut prea multă energie și ar fi vrut să se joace fără încetare.

Când a observat că fetița nu mai respira, Florin Beniamin Crișan ar fi încercat să o resusciteze. Apoi ar fi dezbrăcat-o pentru a o spăla, dar când a văzut că nu-și mai revine, ar fi dus-o într-o valiză, cu un taxi, pe un teren aflat lângă cimitirul din cartierul Bujac. Acolo ar fi încercat să o incendieze cu două sticle de acetonă. La întreaga oroare ar fi asistat fratele mai mic al copilei. După aceea ar fi luat un alt taxi spre casă.

Florin Beniamin Crișan a fost reținut de polițiști marti dimineață, iar la scurt timp a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Oamenii legii l-au ridicat din patul lui. ”Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit”, a transmis Poliția Română pe Facebook. Vezi AICI ce a declarat tatăl biologic al fetiței ucise în Arad!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...