Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisiri șoc: „Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”. Detalii cutremurătoare în cazul Caracal

Redacția IMPACT 14.01.2020, 17:06
Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisiri șoc: „Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”. Detalii cutremurătoare în cazul Caracal

Cazul Caracal continuă și mai mult să se regăsească între subiectele de pe agenda publică. Familia Alexandrei Măceșanu, una din cele două fete dispărute din Caracal nu mai crede în nimic.

Familia Alexandrei Măceșanu, descumpănită de atâtea declarații

Gheorghe Dincă, principalul acuzat în cazul anchetei a ajuns în pe 9 ianuarie din nou în fața procurorilor DIICOT, unde a fost audiat. El a ajuns din nou la sediul central al DIICOT din Capitală, după ce acesta se pare că își schimbase din nou declarațiile.
Pe fondul acestor răzgândiri ale celui supranumit „Monstrul din Caracal”, Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu nu mai crede nimic din tot ce spune bărbatul.

„Nici nu ne gândim la așa ceva (…) Dincă spune adevărul când spune că nu a omorât-o pe Luiza. Peste foarte puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”, a spus ea, luni seară, la Antena 3.

Familia Măceșanu
Familia Măceșanu

Deși inițial bărbatul a recunoscut că le-a ucis cu sânge rece pe cele două eleve din Caracal, acesta și-a schimbat din nou declarațiile, motiv pentru care a solicitat să fie reaudiat de procurori. Informația potrivit căreia acesta s-a răzgândit cu privire la declarațiile sale inițiale a aapăur în spațiul public zilele trecute, deși inițial avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi a transmis, potrivit Mediafax, că nu fusese informat referitor la acest aspect.
În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%, mai scrie Antena 3.

DIICOT a finalizat rechizitoriul în cazul anchetei din Caracal. Gheorghe Dincă va fi judecat pentru săvârșirea a două infracțiuni de omor, cea al Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută de acasă, dar și cea a Alexandrei Măceșanu, o elevă de 15 ani dispărută și ea.

Familia Alexandrei Măceșanu, contestă însă această decizie. Prin urmare, avocatul care îi reprezintă va merge marți la la Parchetul General pentru a depune o cerere de infirmare a rechizitoriului. De altfel, familia Alexandrei își dorește ca Bogdan Licu să nu aprobe acest rechizitoriu venit de la DIICOT, subliind că este incomplet și nu răspunde la toate cerințele lor.

Urmăriți Impact.ro și pe