Mama Alexandrei Măceșanu, distrusă de durere! Mărturisiri cutremurătoare în cazul Caracal: “Susțin cu tărie că fata este dusă peste hotare”

Redacția IMPACT 24.01.2020, 10:28
Mama Alexandrei Măceșanu, distrusă de durere! Mărturisiri cutremurătoare în cazul Caracal: “Susțin cu tărie că fata este dusă peste hotare”

Familia Alexandrei Măceșanu a ajuns la limitele puterii și ale răbdării. Drama de luni de zile acestei familii nu pare să ia sfârșit. Ce mai transmit rudele fetei dispărute din Caracal?

Mama Alexandrei Măceșanu vrea dreptate

Teodora Măceșanu, mama uneia din cele două adolescente dispărute cu lunile din Caracal spune cu sinceritate că nu mai reușește să aibă încredere în nimeni. Ea mai transmis și că își dorește să se mute dosarul de la Tribunalul Olt, întrucât mizează pe faptul că autoritățile nu își derulează așa cum ar trebui activitatea. Totodată, părinții fetei cred că fiica lor s-ar afla în viața și ar fi de fapt dusă în afara țării.

„Noi ne aşteptăm să se facă dreptate, să se afle adevărul. Ne dorim să fie mutat dosarul. Nu mai avem încredere în nimeni, având în vedere prin câte a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat.
Cum să mai ai încredere în poliţiştii care sunt puşi să ne salveze, care de-asta sunt plătiţi, să ne salveze?! (…) Am spus dintotdeaua şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată.
Alexandra nicidecum nu este moartă”, a declarat Teodora Măceșanu, mama fetei.

Pe 15 ianuarie, procurorul general a dat avizul pentru ca dosarul Caracal, care îl are ca inculpat pe Gheorghe Dincă, să fie trimis în judecată. Gheorghe Dincă a fost adus vineri, 17 ianuarie, la Tribunalul Olt, după ce bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost trimis în judecată pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, dar și pentru alte infracțiuni.

Gheorghe Dincă, cel supranumit Monstrul din Caracal. Foto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă, cel supranumit Monstrul din Caracal. Foto: Inquam Photos

Scandalul s-a declanșat în luna iulie a anului 2019, care a scos la suprafață dispariția Luizei Melencu și Alexandra Măceșanu, a șocat pe toată lumea prin declarațiile pe care le-a făcut inculpatul Gheorghe Dincă, dar și prin probele care s-au descoperit, în locuința sa din Caracal și în alte locuri importante pentru anchetă, în urma perchezițiilor efectuate de anchetatori.

Gheorghe Dincă a fost trimis miercuri în judecată, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni), arată news.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe