Mama Alexandrei Măceșanu, declarații cutremurătoare: “Nu este moartă în acel butoi!”. Ce decizie a luat familia tinerei la luni bune de la dispariția ei

Redacția IMPACT 23.01.2020, 13:40
Mama Alexandrei Măceșanu, declarații cutremurătoare: “Nu este moartă în acel butoi!”. Ce decizie a luat familia tinerei la luni bune de la dispariția ei

Caracal este orașul care a devenit poate vizibil pe nedrept prin prisma acțiunilor în afara legii, la care a ajuns să recurgă Gheorghe Dincă, cel care în urmă cu câteva luni a răpit două tinere: Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Rudele familiei Alexandrei cred că ea încă trăiește

Mama Alexandrei Măceșanu trăiește în continuare cu impresia că fiica sa este în viață, în ciuda publicării a unor noi date din rechizitoriul procurorilor DIICOT în cazul crimelor din Caracal, transmite Antena 3. Mai mult, joi, familia Alexandrei a cerut ca dosarul Caracal să fie mutat de la Tribunalul Olt. Părinții adolescentei dispărute de acasă au și dubii cu privire la judecata, despre care spun că nu sunt siguri că aceasta va fi una corectă.

Dincă a fost trimis  în judecată, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni), arată news.ro.

„Alexandra a luptat și va lupta. Nu este moartă în acel butoi. Nu cred absolut nimic din ce spune. Cum să crezi că vorbește acele lucruri cu un coleg de celulă. Dincă minte în continuare. Domnul procuror mi-a spus că Alexandra ar fi sunat familia, nu la poliție”, a declarat Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, la România Tv.

Totodată, Alexandru Cumpănașu, scrie din noi pe pagina sa Facebook, la fel de revoltat ca întotdeauna de altfel.

„Familia Luizei se alătură Marșului de protest DIN DATĂ DE 02.02.2020, ORA 12:00 ÎN PIAȚă UNIVERSITĂȚIi‼❗‼Astfel, ambele familii vor protesta din nou alături de români și vom marsalui pentru DREPTATE și ADEVĂR‼‼‼ Pentru siguranță tuturor copiilor și împotriva abuzurilor DIICOT și altor instituții în cazul Alexandrei și Luizei dar și în toate cazurile de trafic de persoane. DACĂ VA PASĂ, IEȘIȚI DIN CASĂ❗❗❗COPIII NOȘTRII SUNT PE PRIMUL LOC❗❗❗
#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#oromanieputernicasimoderna
#112vreausatraiesc”, este mesajul postat de unchiul Alexandrei Măceșanu.

Postarea lui ALexandru Cumpănașu. Foto: Captură Facebook
Postarea lui ALexandru Cumpănașu. Foto: Captură Facebook

Familiile celor două tinere dispărute din Caracal sunt revoltate de faptul că membrii acestora au fost ascultați de DIICOT. Rudele Luizei Melencu s-au indignat cumplit după ce DIICOT le-a transmis că au fost interceptați în propria lor casă, începând de la deschiderea dosarului Caracal. Acum a venit rândul și rudelor din partea Alexandrei, care acuză aceleași lucruri.

Urmăriți Impact.ro și pe