Mama Alexandrei Măceșanu, apel disperat! Mărturisiri răvășitoare în cazul Caracal: „E ceva strigător la cer!”

Tragedia de la Caracal care s-a soldat cu dispariția celor două tinere, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu continună să ne uimească, cu atât mai mult cu cât Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele de abuz fizic pe care le-a săvârșit împotriva Luizei Melencu.
S-au scurs șapte luni de la dispariția Luizei Melencu, iar anchetatorii iau noi decizii în cazul Caracal. Totul se întâmplă, după ce Gheorghe Dincă a declarat că nu a acționat singur în ceea ce o privește pe fată, ci alături de vecinul și prietenul său, Ștefan Risipiceanu.

Reacția mamei Alexandrei Măceșanu, după ce fiul lui Dincă i-a bătut pe jurnaliști

Rudele celor două fete dispărute sunt în continuare în stare de șoc, cu atât mai mult cu cât și fiul lui Gheorghe Dincă s-a dovedit a fi un agresor, după ce i-a băutut zilele trecute pe jurnaliștii de la două televiziuni.

Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, mosntrul din Caracal

Dan Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, mosntrul din Caracal

Mama Alexandrei Măceșanu a reacționat după ce fiul lui Gheorghe Dincă i-a luat la bătaie pe jurnaliști. Atât fiul lui Dincă cât și sora acestuia, Daniela s-au prezentat ieri la sediul CNA pentru a depune o sezizare în legătură cu informațiile care au apărut în presă, potrivit cătora fiica lui Dincă s-ar ocupa cu trafic de persoane. La ieșirea din sediul CNA, fiul lui Gheorghe Dincă a avut o ieșirea necontrolată pe care a îndreptat-o către jurnaliști.
Un video postat cu reacția acesteia a fost urcat pe Facebook de către Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei.

„Este normal să agresezi niște reporteri, niște oameni pe stradă, și să ți se dea drumul?Sau chiar să pleci din țară, cum am înțeles că Daniela Dincă a plecat din țară …E normal să-l duci la poliție și după aia să-i dai drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat?Noi, niște oameni simpli, dacă am comite asemenea infracțiuni, cred pe noi ne-ar închide. (…)” este mesajul pe care l-a transmis Teodora Măceșanu, mama Alexandrei.

„E ceva strigător la cer că nu se întâmplă nimic, cu tot sacrificiul Alexandrei, cu toate cât a încercat bietul copil să spună, nu se întâmplă nimic, nimeni nu ia nici o măsură! Îmi pare rău să spun asta, dar timpul trece, lumea uită, interlopii fac aceleași lucruri(…) Asta e România noastră, în care trăim”, a mărturisit mama Alexandrei, cutremurată de situație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI