Mama Alexandrei, interviu cutremurător la 6 săptămâni de când a fost răpită tânăra: „Când copilul meu a sunat la 112, am avut încredere că până seara va veni acasă”

Stefan Daniel 06.09.2019, 12:23
Mama Alexandrei, interviu cutremurător la 6 săptămâni de când a fost răpită tânăra: „Când copilul meu a sunat la 112, am avut încredere că până seara va veni acasă”

Mama Alexandrei Măceșanu și-a găsit puterea de a oferi un interviu, după șase săptămâni de când fiica sa a dispărut și a primit cruntul verdict că a fost ucisă. Mama fetei încă nu poate să creadă că fiica sa nu mai e și încearcă să se agațe de un fir minuscul de speranță. Încă mai speră ca Alexandra să se întoarcă acasă, să o vadă intrând pe poartă. Cea mai mare dezamăgire a simțit-o însă din partea autoritățile, în care-și pusese toată încrederea. Autoritățile locale au fost cele care i-au dat a doua lovitură, lovitura de grație care parcă a făcut front comun cu criminalul.

Mama Alexandrei Măceșanu trăiește de aproape două luni cu tortura sufletească pricinuită de moartea fetei sale

Mama Alexandrei, interviu cutremurător la 6 săptămâni de când a fost răpită tânăra: „Când copilul meu a sunat la 112, am avut încredere că până seara va veni acasă
Mama Alexandrei încă mai speră că fiica sa o să se întoarcă acasă

Mama Alexandrei a oferit un interviu la Antena 3, după ce a fost chemată la DIICOT, pentru a lua la cunoștință de rezultatul analizei probelor care atestă moartea fiicei lor, dar și să predea buletinul fetei. Părinții Alexandrei au refuzat pentru a doua oară să le dea actul de identitate.

Mama fetei de 15 ani care a fost victima lui Gheorghe Dincă, a declarat în interviu că nu mai are încredere în autoritățile române, atât timp cât n-au putut să-i găsească fata, în situația în care aceasta le-a oferit toate informațiile necesare. În plus, are suspiciuni cu privire la credibilitatea acestei anchete.

„La început, când copilul meu a sunat la 112, am avut încredere că până seara copilul meu va veni acasă, că îl vor găsi. Dar nu s-a întâmplat așa. A trecut o lună și două săptămâni. Incompetența autorităților e de vină. Chiar așa să nu găsești? Dacă eu mă duc să fur ceva, imediat m-ar găsi. Sau dacă merg să bat pe cineva, la fel. Dar pe copilul meu răpit nu l-au găsit. Stăteam lângă telefon și cum suna răspundeam. Am trăit cu inima care-mi bătea non-stop. Inima îmi spunea că mi-au găsit fata”, a declarat mama fetei.

Mama Alexandrei a reamintit de telefonul suspect pe care l-a primit de la un bărbat în vârstă, după ce i-a dispărut fiica

Femeia este convinsă că a vorbit direct cu Dincă la telefon. Acesta i s-a adresat cu „mamă-soacră” și i-a spus că îi duce fata în Anglia să facă bani.

„Soțul meu a fost sunat de mai multe ori și când răspundea, bărbatul respectiv închidea. S-a nimerit să răspund și eu. Mi-a zis foarte relaxat că au plecat la mare și de acolo merg în Anglia, la muncă, să facă bani. Și i-am spus cum să pleci, domne, în Anglia, cu copilul meu, când dumneata ești mult mai în vârstă decât mine. Mi-a spus mamă soacră. I-am spus că după voce ești mult mai în vârstă”.

Urmăriți Impact.ro și pe