VIDEO EXCLUSIV

Majda Aboulumosha a trăit coșmarul de care se teme orice gravidă: „Dumnezeu o să facă să fie bine, dar nu mi-a fost deloc ușor” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 05.11.2022, 19:23

Majda Aboulumosha se numără printre cele mai optimiste vedete din showbiz-ul autohton. Deși este o femeie puternică și sigură pe deciziile ei, vedeta Pro TV a mărturisit pentru Impact.ro că a trecut prin multe momente vulnerabile în viață și că a găsit mereu motivație pentru a depăși obstacolele la care destinul a supus-o. Cele mai grele clipe le-a trait în timpul sarcinii, când cea mai mare teamă era legată de viața fiicei sale.

Majda Aboulumosha, despre coșmarul oricărei gravide

Majda Aboulumosha a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 9 ani, când a adus-o pe lume pe Jacqueline, fiica ei și a lui Maurice Jaques Yolo, un artist cunoscut drept J. Yolo, de care s-a despărțit în 2013, dar amândoi continuă să se preocupe de binele copilei. Vedeta Pro TV a povestit în exclusivitate pentru Impact.ro, despre spaimele pe care le-a trăit în perioada în care era însărcinată.

„Cred că puterea în general o capeți din momentele în care ești căzut, din eșecuri și să știi să te ridici. Îmi aduc aminte momentul în care am avut risc de sarcină, era să pierd sarcina și nu doar o dată mi s-a spus, adică de la momentul în care m-a mușcat căpușa la începutul sarcinii, până spre final când am avut colul scurtat, accidentul de mașină și fel și fel de momente grele, în care a trebuit să mă motivez și să îmi dau seama că Jaqueline m-a ales pe mine și că Dumnezeu cu siguranță o să facă să fie bine, dar îți recunosc că nu mi-a fost deloc ușor.

Nu mi-am pierdut niciodată speranța și optimismul și cred că asta e important pentru toți oamenii care ne urmăresc, să știe să se ridice indiferent ce se întâmplă”, a spus, pentru Impact.ro, Majda.

Un alt episod important din viața ei a fost întâlnirea cu tatăl ei biologic, care a părăsit familia când Majda avea doar un an. Încă din copilărie, de când avea 7 ani, își dorea să-și vadă părintele biologic și nu a renunțat la acest vis, care i s-a îndeplinit după 25 de ani de căutări.

„De la gândul că am crezut că o să-mi întâlnesc tatăl, deși mi s-a spus că el nu mai este în viață, dar eu am crezut cu ardoare lucrul acesta și l-am întâlnit până la multe alte lucruri. Eu transmit universului și încerc, în general, să nu gândesc atât de mult: „Aoleu, ce o să se întâmple?” pentru că am senzația că mai rău îmi fac”, ne-a povestit ea subliniind faptul că panica și gândurile negre nu aduc niciun beneficiu, din contră!

Majda Aboulumosha, alături de fiica ei
Majda Aboulumosha, alături de fiica ei

Se consultă cu Jaqueline înainte de a accepta un proiect

După ce în vară a prezentat emisiunea „Vorbește lumea” alături de Cosmina Păsărin și Emily Burghelea, iată că Majda continuă acest proiect, ea prezentând o rubrică culinară de două ori pe săptămână.

„Momentan sunt la „Vorbește lumea” și mă bucur foarte mult că fac parte din echipă, sunt acolo lunea și miercurea și oamenii mă pot urmări, activez în online și mai pregătesc unele lucruri, dar nu pot să vorbesc”, a precizat ea.

Vedeta Pro TV își alege cu atenție proiectele în care se implică și întotdeauna se consultă cu fiica ei înainte de a bate palma. De data aceasta, Majda este în cărți pentru un proiect, care implică prezența ei în străinătate.

„Am o propunere, dar nu știu încă dacă este ok, dar este un proiect în afară, să văd dacă mă potrivesc. Întotdeauna am avut grijă ca tot ceea ce lucrez și ce fac să mă reprezinte. Întotdeauna este așa și întotdeauna i-am cerut cumva acordul, Jaqueline este mare deja, comunic foarte bine, înțelege”, a declarat, pentru Impact.ro, Majda.

Citește și: Majda Aboulumosha nu se grăbește să se căsătorească din nou. „Poate că sunt de modă veche. Mi se pare un act de curaj”

De-a lungul timpului, ea a participat sau a prezentat formate TV, care au ținut-o pentru o vreme la distanță de fiica ei, Jaqueline.

„Cred că „Survivor”, pentru că am stat aproape 3 luni acolo, „Femeia alege”, la fel, dar e altceva când te și vezi, “Survivorul” l-am resimțit ca fiind cea mai grea perioadă, am fost plecată și în „Fermă”, am tot fost plecată în diferite reality show-uri, dar „Survivor” m-a ținut departe mult prea departe”, a punctat ea.

Majda a luat decizia ca în proiectele în care se va implica să aibă măcar 2 zile alături de fiica ei. „Dacă ar fi un proiect, trebuie să pun întotdeauna foarte bine în balanță și să-mi permită cumva măcar weekendul să-l petrec cu Jaqueline”, a conchis ea.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe