Mâine începe a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice. Până la ce dată se pot genera voucherele

Badea Violeta 02.12.2021, 19:16
Mâine începe a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice. Până la ce dată se pot genera voucherele

Dacă încă nu ai profitat de voucherele din cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice, acum ai șansa de a te înscrie din nou! Începând de vineri, 3 decembrie, ora 10:00 va începe a doua etapă a programului, iar doritorii vor putea profita de voucherele oferite de stat. Iată sumele aferente fiecărui echipament!

Rabla pentru Electrocasnice 2021. Încep înscrierile pentru a doua etapă

Vești bune pentru români! Începând de mâine, 3 decembrie, ora 10:00 va începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicația informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice, scrie Mediafax.

Așadar, cei care nu au apucat să profite de voucherele oferite în prima etapă vor avea șansa de a se înscrie din nou. Tot ceea ce trebuie să facă este să intre în contul de utilizator creat și să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite.

Precizăm că voucherele se pot genera până pe data de 9 decembrie 2021, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape. Sumele diferă în funcție de produsul oferit la schimb care urmează a fi schimbat cu altul nou. Iată câți bani poți obține:

  • 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G;
  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei tablete.
Rabla pentru Electrocasnice 2021
Rabla pentru Electrocasnice 2021

Vouchere de la stat pentru electrocasnice

Amintim că prima etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice a cuprins mașinile de spălat vase, mașinile de spălat rufe, frigidere și congelatoare.

În cea de-a doua etapă a programului, românii vor primi vouchere pentru a-și achiziționa laptopuri, tablete sau televizoare. Această etapă secundă începe mâine, 3 decembrie, și se sfârșește în data de 9 decembrie.

Ultima etapă va debuta pe data de 10 decembrie. În cadrul acesteia, românii vor putea să-și schimbe vechile aparate de aer condiționat, uscătoarele de rufe, dar și aspiratoarele.

Prin această campanie, autoritățile din țara noastră urmăresc să reducă poluarea de pe teritoriul României și totodată respectă directivele Comisiei Europene cu privire la protejarea mediului.

Programul Rabla pentru Electrocasnice este derulat de către Ministerul Mediului, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...