Maia Morgenstern are un nou iubit. S-au regăsit după 20 de ani

Redacția IMPACT 26.03.2020, 13:55
Maia Morgenstern are un nou iubit. S-au regăsit după 20 de ani

Vedeta serialului Sacrificiul iubește din nou, în plină pandemie! Maia Morgenstern are un nou iubit, iar cei doi s-au regăsit după 20 de ani și și-au reluat relația. Producția de mare succes a celor de la Antena 1 a fost urmărită cu sufletul la gură de publicul din România. De aceea, mulți s-au întrebat ce face actrița, în clipele de față.

Maia Morgenstern are un nou iubit. S-au regăsit după 20 de ani

Maia Morgenstern și-a reluat relația cu Tudor Istodor, după mai bine de 20 de ani de la mariajul lor. Actrița din serialul de pe Antena 1 a anunțat că este se află în izolare la domiciliu, cu nimeni altul decât Claudiu Istodor. Și acesta s-a făcut remarcat în Sacrificiul. Vestea despre relația surprinzătoare a venit în urmă cu câteva luni. În momentul de față, vedeta se bucură de compania celui care îi este noul iubit, dar și fost soț.

Maia Morgenstern are un nou iubit. S-au regăsit după 20 de ani
Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au mutat din nou împreună, la 20 de ani de la divorț

În vârstă de 57 de ani, aceasta a respectat măsurile impuse de autorități și a decis să se protejeze contra riscului de contaminare. Izolarea la domiciliu a mai presupus și un pas în relația ei cu Claudiu Istodor. Pentru că cei doi s-au și mutat iarăși împreună, la două decenii de la divorț. Având amândoi același domiciliu, vor putea cel mai probabil să facă față mult mai bine crizei sanitare.

Cunoscuta actriță de teatru și film și-a dorit să se știe în siguranță, iar compania fostului soț pare să îi fie pe plac. Maia Morgenstern a realizat chiar și câteva imagini, la ei acasă, pe care le-a făcut publice în mediul virtual. Momentele actuale i-au surprins intr-un cadru relaxat, de familie. Părinții actorului Tudor Istodor, de 35 de ani, s-au regăsit după foarte mult timp. Semn că legătura lor a rezistat prin proba timpului, dar și în contextul pandemiei actuale.

”Da, voi sta acasă! Asta nu înseamnă câtuși de puțin să renunț la antrenamentele zilnice, permanente pe care sunt datoare să le fac pentru a-mi păstra condiția de actriță, de intelectuală, de OM.Da, stau acasă și voi încerca să comunic și să transmit ceea ce fac. Așa cum pot, cum mă pricep: lecturi artistice, antrenamente… la ce mă pricep!”, a povestit Maia Morgenstern, potrivit wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe