EXCLUSIV

Mai poate reveni grupul Divertis la TV? Răspunsul surprinzător dat de Toni Grecu (Exclusiv)

Iancu Andreea 13.01.2022, 09:37
Mai poate reveni grupul Divertis la TV? Răspunsul surprinzător dat de Toni Grecu (Exclusiv)

Celebrul Toni Grecu, fostul lider al trupei de umor Divertis, a făcut recent o dezvăluire neașteptată despre posibilitatea de a reveni la TV. Acesta consideră că pandemia a schimbat mult datele privind aprecierea umorului în țara noastră, mai cu seamă în privința glumelor legate de politică. Actorul nu ar fi luat deocamdată o decizie clară privind cariera din televiziune, însă acesta ar avea în plan o serie de proiecte noi.

Toni Grecu, despre foștii colegi din grupul Divertis

Fostul lider al celui mai cunoscut grup umoristic de după 1990, Toni Grecu, este la bază inginer de telecomunicații, însă a reușit să se facă remarcat datorită glumelor extrem de inspirate pe care le punea în scenă alături de foștii săi colegi de la Divertis.

Pentru că anul acesta se împlinesc 30 de ani de la debutul său în divertismentul din România, din cei 62 de ani împliniți ai actorului, Toni Grecu a vorbit despre posibilitatea de a reveni la TV alături de Divertis. Acesta susține că perioada de după 1992 când Divertis a avut succes a fost una intensă, însă lucrurile s-au schimbat în privința umorului în ultimii ani.

„Sigur că lansarea mea și a foștilor colegi de trupă s-a produs în ultimul deceniu de comunism. Dar totul s-a schimbat după 1990, mai exact din 1992 când am înțeles că putem avea o carieră în domeniul ăsta, cel al divertismentului de televiziune, în primul rând. Până în 1990 totul a fost o altă poveste, parcă o altă joacă, una bazată în primul rând pe pasiune. Joaca asta s-a schimbat foarte repede, după ce vremurile s-au schimbat și ele”, explică el pentru redacția playtech-impact.ro.

Toni Grecu, despre posibilitatea grupului Divertis de a reveni
Toni Grecu, planuri importante pentru 2022

Mai poate fi posibilă revenirea Divertis?

Toni Grecu a rămas cu sufletul la succesul pe care l-a trăit alături de colegii de la Divertis, cu care a reușit să aducă zâmbetul pe buzele românilor, însă actorul consideră că revenirea grupului în vechea formulă nu mai este posibilă. Fostul lider al grupului de umor este de părere că acea etapă a trecut.

„Nu văd posibilă reunirea ei în vechea formulă. În primul rând fiindcă anii au trecut peste noi. Vechea formulă a performat excepțional la timpul ei, dar acele momente s-au dus. Televiziunea, ca și timpul, nu ne iartă! Ele ard foarte tare etapele!”, consideră liderul grupului de umor.

Chiar dacă nu putem vorbi despre o revenire în cazul grupului Divertis, Toni Grecu nu a părăsit lumea divertismentului. Acesta a apărut în edițiile speciale de Crăciun și Revelion de la Kanal D, postul unde a revenit după o absență îndelungată de pe micile ecrane.

„Mai am ceva proiecte pe masă, însă nicio hotărâre luată. Însă cred că în primăvară asta ne vom reîntâlni cu telespectatorii noștri. Așa simt!”, promite același Toni Grecu.

Astfel, există o mare posibilitate ca actorul să poată fi din nou urmărit la televizor de către cei care îi apreciază umorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...