Mai apare sau nu sezonul 2 al serialului Netflix „Jocul calamarului“

Emanuela Pană 10.10.2021, 13:30
Mai apare sau nu sezonul 2 al serialului Netflix „Jocul calamarului“

Lansat pe 17 septembrie 2021, „Squid Game“/„Jocul calamarului“ a devenit noul fenomen Netflix, bucurându-se de o atenție deosebită în rândul abonaților. În numai 10 zile de la lansare, serialul a ajuns pe locul 1 și în Top 10 România, depășind producțiile „Sex Education“ (locul 2), „Intrusion“ (locul 3) și „Lucifer“ (locul 4). Astfel, nu este deloc de mirare că mulți se întreabă: va apărea sau nu un nou sezon? Află răspunsul la această întrebare, dqar multe alte detalii în continuare.

Apare sezonul 2 al serialului Jocul Calamarului?

„Squid Game“, un nou serial difuzat de Netflix, face furori zilele acestea pe platforma de streaming. Asemănător cu „Jocurile foamei“, „Oglinda Neagră“ și „Battle Royale“, „Jacul calamarului“ prezintă o lume distopică investigând cele mai adânci maluri ale ființei umane, precum și faptele de care sunt capabili oamenii pentru a supraviețui. Numele serialului se trage de la un joc extrem de popular în Coreea („Jocul calamarului“), care literalmente înseamnă etichetă.

Fiecare episod din „Jocul Calamarului“ durează aproximativ o oră, sezonul unu al serialului având nouă episoade. După cum aminteam și mai sus, serialul „Squid Game“ sau „Jocul calamarului“ a făcut valuri cu primul sezon difuzat de Netflix, iar acum principala întrebare care este pe buzele tuturor este: „Va apărea sau nu un al doilea sezon“ și dacă da, când?

Dacă nu ați devorat deja episoadele existente ale serialului „Jocul calamarului“, cu siguranță ați auzit măcar vorbindu-se despre el ori ați văzut vreun trailer întrucât, la momentul actual, „Squid Game“, marca Netflix, este producția cu cel mai mare succes în toată lumea. Serialul a intrat în Top 10 în mai mult de 76 de țări, internauții analizând pe rețelele sociale fir cu fir tot ce s-a întâmplat.

Momentan, producătorii serialului „Jocul Calamarului“ nu au anunțat data oficială la care se va lansa sezonul 2, însă cert este că povestea serialului va continua. Există voci care spun că noul sezon ar putea apărea la începutul anului 2022, potrivit digitalspy.com.

Nu am un plan foarte bine dezvoltat pentru sezonul al doilea din «Squid Game». Mă apucă durerea de cap numai când mă gândesc la asta. Dar, dacă e să o fac, nu o să o fac singur cu siguranță. Visez să am o cameră plină de scenariști și vreau mai mulți regizori experimentați“, a declarat regizorul serialului, Hwang Dong-Hyuk, potrivit revistei Variety.

Citește și: TOP 36 filme și seriale care apar în luna octombrie pe Netflix

Povestea din spatele Squid Game. Ce spune producătorul

Producătorul și regizorul serialului „Squid Game“/„Jocul Calamarului“ a mărturisit că i-a trebuit jumătate de an să scrie și să rescrie primele două episoade ale serialului, însă crede că a meritat efortul, succesul fiind vizibil.

Când apare sezonul doi din Jocul calamarului pe Netflix
Când apare sezonul doi din Jocul calamarului pe Netflix

Am vrut să scriu o poveste care să fie o alegorie sau o fabulă despre societatea capitalistă modernă, ceva care descrie o concurență extremă, precum concurența extremă a vieții. Dar am vrut să folosesc genul de personaje pe care le-am întâlnit cu toții în viața reală.

Jocul de supraviețuire, este unul de divertisment, dar și dramă umană. Jocurile descrise sunt extrem de simple și ușor de înțeles. Asta le permite spectatorilor să se concentreze asupra personajelor, mai degrabă decât să fie distrase încercând să interpreteze regulile jocului“, a mai spus Hwang pentru sursa citată.

Distribuția serialului Squid Game/Jocul calamarului

  • Lee Jung-jae – Seong Gi-hun;
  • Park Hae-soo – Cho Sang-woo;
  • Jung Ho-yeon – Kang Sae-byeok;
  • Oh Yeong-su – Oh Il-nam;
  • Heo Sung-tae – Jang Deok-su;
  • Anupam Tripathi – Abdul Ali;
  • Kim Joo-ryoung – Han Mi-nyeo;
  • Wi Ha-joon – Hwang Jun-ho.
Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...