Magazinul de haine care îi va face pe români să uite de H&M şi Zara. Are numai preţuri mici, se deschide în curând

Ioana Bucur 20.01.2022, 14:54
Magazinul de haine care îi va face pe români să uite de H&M şi Zara. Are numai preţuri mici, se deschide în curând

Vești excelente pentru românii pasionați de cumpărături la prețuri mici. Unul dintre cei mai cunoscuți retaileri din Europa se pregătește să vină la noi în țară. Magazinul de haine care i-a putea face pe români să uite de H&M şi Zara se va deschide în curând. Anunțul oficial a fost făcut recent de reprezentanți ai companiei: „Am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular”.

Magazinul de haine care își pregătește intrarea în România

Un nou jucător important își pregătește venirea în România. Retailerul internațional a anunțat, pe 20 ianuarie 2022, planurile de lansare la noi în țară. Primul magazin Primark din România se va deschide într-unul centru comercial din București – ParkLake – spre sfârșitul acestui an.

Intrarea în România va marca pătrunderea Primark pe cea de-a patra piață central și est europeană, după inaugurarea cu succes a magazinelor sale din Slovenia, Polonia și Republica Cehă din ultimii ani. În aceste state, formula unică folosită de magazinul de haine , articole pentru casă și produse cosmetice la prețuri accesibile s-a dovedit a fi una câștigătoare, brandul bucurându-se de o popularitate uriașă în rândul cumpărătorilor.

Nu este prima încercare a dezvoltatorilor ParkLake să bată palma cu Primark. Înainte de deschiderea mall-ului, în 2016, s-au purtat negocieri cu retailerul pentru deschiderea primului magazin, dar retailerul a spus refuzat.

„Am avut câteva discuţii cu mai mulţi retaileri, cum este Primark (nr. – cunoscut în Irlanda sub numele Penney’s). Ei sunt mari în Irlanda, Marea Britanie, Germania şi încet, încet vin spre est. Dar, anul trecut (nr. 2015) au pătruns pe piaţa din Statele Unite, spre care îşi concentrează acum atenţia.

Ar putea reveni, dar nu acum”, a declarat, la acea vreme, TJ Kearns de la Caelum Development, care s-a ocupat de procesul de închiriere a centrului comercial ParkLake din Bucureşti, citat de Economica.net.

Magazinul de haine care ii va face pe romani sa uite de H&M si Zara

Anunțul Primark

Povestea Primark începe acum mai bine de jumătate de secol, în Dublin, Irlanda. În prezent, retailerul are peste 400 de magazine pe 14 de piețe, oferind clienților produse de primă necesitate și articole de modă atractive la binecunoscutele prețuri convenabile Primark.

„Suntem încântați de progresul planurilor noastre de extindere și de intrarea în premieră pe piața din România unde am rezervat un spațiu deosebit într-un centru comercial popular din estul Bucureștiului. Reacția clienților din regiunea ECE la marca Primark a fost extrem de favorabilă și ne dorim foarte mult să continuăm această extindere. Sperăm ca românii să ne poată trece pragul înainte de sfârșitul acestui an”, Paul Marchant, CEO Primark.

Oferta magazinului de haine include și o selecție amplă de parteneriate cu licențe precum NBA și Disney, dar și gama tot mai mare de produse Primark realizate din materiale durabile sub marca proprie Primark Cares.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...