Magazinul care vinde produse la 5 lei îi poate spulbera pe cei de la Lidl sau Kaufland. S-a deschis deja în România

Stan Filon 03.05.2022, 15:46
Magazinul care vinde produse la 5 lei îi poate spulbera pe cei de la Lidl sau Kaufland. S-a deschis deja în România

Marii retaileri au motive să-și facă probleme, după ce pe piața din România a apărut un competitor serios, care vinde produse mult sub prețul pieței, cu numai 5 lei. În plus, acesta a anunțat că a deschis deja cel de-al doilea magazin și se pare că nu are de gând să se oprească aici, ci vrea să se dezvolte și mai mult, așa cum a făcut-o deja în multe alte țări din Europa.

Magazinul care vinde produse la 5 lei

Prețurile în România cresc aproape în fiecare zi, iar rmânii au din ce în ce mai puțină forță de cumpărare. Ei bine aceștia vor putea merge acum în magazinele Tedi, retailerul german care tocmai ce a intrat pe piața din România cu produse care se vând cu doar 5 lei, aproximativ contravaloarea unui euro.

Retailerul german Tedi a deschis al doilea magazin în România, după ce a sărbătorit deschiderea la Baia Mare a primului magazin din țara noastră. Iată că la scurt timp compania germană a finalizat lucrările pentru cel de-al doilea magazin, care se va deschide pentru clienții din Pașcani.

Condiții cerute de Tedi pentru un nou magazin

Magazinul care vinde produse la 5 lei
Magazinul care vinde produse la 5 lei

Spre deosebire de alte lanțuri de magazine, putem observa că retailerul german începe să deschidă magazine în orășele mai mici, pentru a testa probabil piața, spre deosebire de alți retaileri care își încep activitatea în orașele mari, pentru ca mai apoi să se extindă în localitățile mai mici.

În magazinele Tedi puteți găsi produse de papetărie, articole de do-it-yourself, cosmetică, drogherie, bricolaj, artizanat, jucării, accesorii pentru cadouri și petreceri, produse destinate animalelor de companie, decorațiuni diverse, birotică, rechizite, etc. Fiecare dintre aceste produse, vândute en-detail, va costa 5 lei.

Potrivit retailerului german, în prezent se caută și alte locații pentru deschiderea de noi magazine destinate celor care nu își permit să cheltuie mulți bani, atât în orașe, cât și în mediul rural. Acest lucru va genera, evident, și multe locuri noi de muncă în zonele respective, iar counitatea are de câștigat.

Iată care sunt condițiile cerute de Tedi pentru deschiderea de noi magazine în România: clădire deja existentă, situată într-o zonă pietonală ori chiar un spațiu deja amenajat într-un centru comercial existent, 20.000 de locuitori per localitate (cu excepția zonelor turistice), 650 de metri pătrați zonă de vânzare, dar și cam tot pe atât pentru depozitare. În prezent, Tedi deține reprezentanțe în Croația, Austria, Spania, Cehia, Polonia, Marea Britanie, Germania, Slovacia, Slovenia, Croația, dar și în România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...