Mădălina Ghenea, avere uriașă. Câți bani a reușit să strângă actrița după ce a devenit celebră în Italia

Emanuela Pană 17.05.2022, 17:26
Mădălina Ghenea, avere uriașă. Câți bani a reușit să strângă actrița după ce a devenit celebră în Italia

Mădălina Ghenea avere uriașă. De la olteanca săracă, dar cu vise mărețe, la femeia fatală care l-a cucerit pe Al Pacino – așa ar suna o scurtă, dar cuprinzătoare descriere a Mădălinei Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce. Părând că s-a născut pentru a cunoaște succesul, actrița a ajuns să trăiască povești de iubire cu unii dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, printre care și celebrii Leonardo Di Caprio și Gerard Butler.

Mădălina Ghenea avere uriașă. Multe femei visează să ajungă ca ea

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai faimoase românce, a ajuns pe culmile succesului la Hollywood, cu precădere după „House of Gucci“, fiind curtată grație frumuseții sale de celebri actori și oameni bogați.

Ce avere a agonisit Mădălina Ghenea
Ce avere a agonisit Mădălina Ghenea

Am putea spune, fără a greși, că frumoasa Mădălina Ghenea este dovada clară a faptului că visele devin realitate atunci când îți dorești cu adevărat. Chiar și atunci când, initial, nu pare că ai șanse prea mari de reușită.

Pentru cei ce nu știu, Mădălina Ghenea nu provine dintr-o familie înstărită, copilărind într-o casă modestă, ba chiar sărăcăcioasă, situată la o aruncătură de băț de Slatina. Am crede că de la o olteancă visătoare, la o celebră actriță de la Hollywood e cale lungă și chiar așa este. Totuși, talentul și determinarea au făcut ca Mădălina Ghenea să reușească în viață, ajungând să defileze la brațul renumitului actor Al Pacino.

Mădălina Ghenea a părăsit România când avea numai 14 ani și a ajuns în Italia, fără bani în buzunar, dar cu credință în visurile ei. Încet, dar sigur, micuța olteancă a devenit una dintre cele mai apreciate și admirate modele. Drumul ei nu s-a oprit însă aici, ajungând ulterior și la Hollywood.

Cu cine s-a iubit Mădălina Ghenea

Talentul a recomandat-o, iar frumusețea și personalitatea ei au cucerit iremediabil inimile celor mai râvniți bărbați de la Hollywood și nu numai. Astfel, Mădălina Ghenea a scris povești de amor cu creatorul de modă Philipp Plein, dar și alături de reputatul actor Leonardo Di Caprio.

Mădălina Ghenea și tatăl fiicei ei, Matei Stratan
Mădălina Ghenea și tatăl fiicei ei, Matei Stratan

Cu toate acestea, frumoasa actriță a ales să devină mamă cu Matei Stratan – cel mai bogat dintre toți iubiții vedetei. Averea familiei acestuia a fost estimată la 300 de milioane de euro. Tatăl micuței Charlotte, acum în vârstă de 5 ani, a fost ales „cu atenție“, bifând principalele cerințe: contul cu multe zerouri în bancă și gena bună.

Relația celor doi nu a fost însă una de durată, fiind presărată cu… infidelități. Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au despărțit de mai multe ori în cei doi ani de amor, timp în care fotocameramanii i-au surprins în mai multe ipostaze care prevesteau despărțirea.

Ulterior, frumoasa actriță și-a găsit consolarea în brațele altor bărbați cu bani. Cel care ar fi ajutat-o să treacă peste suferința provocată de despărțirea de tatăl copilului, care a survenit după ce acesta ar fi înșelat-o, ar fi milionarul elvețian Vito Schnabel. Idila cu dealerul de artă nu a durat nici ea prea mult.

A mai trecut puțin timp, iar presa a început a scrie că celebra actriță s-ar iubi cu Leonardo Del Vecchio, fiul unuia dintre cei mai bogați bărbați ai lumii, cu o avere estimată la 20 de miliarde de euro.

Ce pensie alimentară plătește Matei Stratan fiicei sale 

De-a lungul anilor, vedeta a evitat să-și expună viața personală, făcând cunoscute puține detalii despre averea sau relațiile sale amoroase. De curând, însă, pusă în fața unor întrebări incomode cu privire la veniturile sale, Mădălina Ghenea a declarat:

„Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei“.

Averea Mădălinei Ghenea este estimată între 1 și 5 milioane de dolari, incluzând activele, banii și veniturile sale. Principala sa sursă de venit este cariera ei de actriță și model. Prin diferitele sale surse de venit, Ghenea a reușit să acumuleze o avere bună, dar preferă să ducă un stil de viață modest.

Rolul din House of Gucci, un real succes

După cum menționam anterior, Mădălina Ghenea a cunoscut altfel celebritatea după rolul din „House of Gucci“, unde a interpretat-o pe Sophia Loren, cu care a fost, de multe ori, asemănată. Din distribuție fac parte și Lady Gaga, în rol principal, Jared Leto și Al Pacino.

Mădălina Ghenea, actriță în House of Gucci
Mădălina Ghenea, actriță în House of Gucci

Parcursul Mădălinei Ghenea în lumea cinematografiei a fost la fel de intens ca și cel amoros. Frumoasa româncă a ajuns să împartă platoul de filmare cu nume mari precum Lady Gaga, după ce, în 2011, a debutat ca actriță cu rolul Irinei, în filmul italian „I soliti idioti“.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...