Mădălina Ghenea a înnebunit turiștii în vacanță. Cum arată după ce a născut

Iancu Andreea 07.08.2020, 19:03
Mădălina Ghenea a înnebunit turiștii în vacanță. Cum arată după ce a născut

Frumoasa româncă a petrecut o vacanță în Sardinia. Chiar dacă a trecut prin experiența unei sarcini, Mădălina Ghenea arată fenomenal. Diva a înnebunit turiștii, în ciuda faptului că a născut o fetiță. Românca, în vârstă de 31 de ani, afișează un corp de invidiat.

Mădălina Ghenea, apariție uluitoare, în vacanță

Fotomodelul s-a bucurat de timpul petrecut pe o plajă în Sardinia, unde și-a dezvăluit trupul cu ajutorul unui costum de baie. Deși ne-am obișnuit să o vedem în ținute demne de covorul roșu, la premiera unor evenimente importante, acum Mădălina a afișat o formă naturală, dar totuși provocatoare.

Ghenea a purtat un costum de baie din două piese, negru, simplu, dar cu care a reușit să atragă toate privirile. Și asta nu este de mirare, având în vedere silueta pe care o afișează diva. Imaginile dovedesc că frumoasa româncă s-a refăcut complet după nașterea de acum trei ani. Românca a apărut la plajă îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, la care a renunțat ulterior, spre deliciul privitorilor.

Vedeta este într-o formă de zile mari Foto - okmagazine.ro/Profimedia
Vedeta este într-o formă de zile mari
Foto – okmagazine.ro/Profimedia

Mădălina Ghenea are o fiică de 3 ani

Frumoasa româncă s-a mutat de mulți ani în Italia, unde se bucură de faimă. Ghenea este un model de succes, având contracte cu case de modă și branduri faimoase. Cu toate acestea, Mădălina formează o familie frumoasă, deși este mamă singură, cu fiica sa. Fotomodelul a născut o fetiță în urmă cu trei ani și se bucură de minunea cu care a fost binecuvântată.

„În sfârşit mi se îndeplineşte cea mai mare dorinţă, am găsit liniştea pe care cu toţii o căutăm. E minunat să găseşti cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi.  Este visul meu să-i arăt lumea“, declara în urmă cu ani de zile fotomodelul pentru elle.ro.

De atunci, micuța a crescut și pare să moștenească frumusețea mamei sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...