Luptă crâncenă pe averea Ilenei Ciuculete! Ce caută fiica lui Cornel Galeș în războiul cu băieții artistei

Madlen Moraru 16.06.2020, 18:02
Luptă crâncenă pe averea Ilenei Ciuculete! Ce caută fiica lui Cornel Galeș în războiul cu băieții artistei

În prezent încă se dă o luptă crâncenă pe averea Ilenei Ciuculete. Atât băieții artistei, cât și fiica lui Cornel Galeș își doresc fiecare să pună mână pe o parte din respectivii bani. Regretata interpretă de muzică populară s-a stins în luna martie din 2017, după o suferință îndelungată.

Luptă crâncenă pe averea Ilenei Ciuculete

Fiica lui Cornel Galeș din prima căsnicie a decis să ducă în continuare lupta din instanță cu băieții Ilenei Ciuculete. Până acum aceștia s-au judecat cu impresarul. Dar deoarece acesta a decedat în  urmă cu câteva luni, în prezent fiica stewardesă a bărbatului a trecut la acțiune. Potrivit celor de la ciao.ro, lucrurile s-au schimbat complet de la trecerea în neființă a lui Cornel Galeș. Tânăra s-a implicat în mod direct în războiul de familie cu fiii interpretei de muzică populară.

Luptă crâncenă pe averea Ilenei Ciuculete! Ce caută fiica lui Cornel Galeș în războiul cu băieții artistei
Lupta crâncenă pentru averea Ilenei Ciuculete se dă în prezent între băieții artistei și fiica lui Cornel Galeș

Fata lui Cornel Galeș din prima căsnicie a acestuia se numește Claudia Stroe. Numele ei apare în calitate de pârât într-un proces deschis cu Mugurel și Cristi Sfetcu, băieții Ilenei Ciuculete. Totodată, următoarea dată când se vor întâlni în instanța de judecată este cea de 25 iunie 2020, când are loc termenul viitor.

Ce caută fiica lui Cornel Galeș în războiul cu băieții artistei

Aceștia se luptă pentru un apartament din Capitală pe care artista l-a lăsat în urmă, situat într-o zonă rezidențială a orașului. Și chit că în cadrul procesului deschis lui Cornel Galeș i-a fost cerut să nu înstrăineze acel imobil, impresarul a închiriat apartamentul. Totul deși se afla în plin proces cu frații Sfetcu, băieții regretatei sale soții. Procesul respectiv este departe de-a se fi încheiat și în ziua de astăzi. Deoarece unica moștenitoare a sa este Claudia Stroe, femeia s-a implicat și încearcă să obțină bunul despre care este de părere că i s-ar cuveni.

Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie 2019, în Spania, în urma unui accident de mașină. Bărbatul a fost obligat de instanță în trecut să le plătească fiilor săi vitregi câte 35.000 de euro, fiind vorba de cotă parte din vânzarea vilei solistei. Acesta le-a mai achitat și câte 6.000 de lei în fiecare luna, reprezentând drepturile de autor.

Urmăriți Impact.ro și pe