Luna plină în Taur de Halloween. Primele două săptămâni din noiembrie vor fi pline de compasiune și iubire

Astrolog Roxana Lușneac 28.10.2020, 17:15
Luna plină în Taur de Halloween. Primele două săptămâni din noiembrie vor fi pline de compasiune și iubire

Luna plină din seara de Halloween nu este doar o simplă lună plină, ci este un simbol pe care îl vedem doar odată la 19 ani în realitate, și în rest în toate pozele specifice evenimentului de Halloween.  Se numește luna albastră pentru că așa se  spune atunci când  avem o luna de zile cu 2 evenimente de luna plină. A doua se numește ,,Blue moon,,.

Luna plină în Taur de Halloween

Din punct de vedere astrologic, toate planete promit o explozie de energie,  mercur și marte vor fi retrograde, ceea ce va declanșa totul odată cu   acest eveniment de luna plină. Această este o lumina în secrete și întuneric. Se începe a vedea frustrarea oamenilor care încep să și-o exprime.  Anumite secrete ies la iveală, un eveniment foarte interesant va urmă în preajma acelui weekend, 4 zile înainte sau după.

Justiție, dreptate, se caută motive și încep să se vadă cu ochiul liber de ce s-a întâmplat toată criză mondială din ultimul an. Interesele politice își vor arată adevărată lor față. Manipulare, întuneric, iluminare, rezistență. Mercur exprimă așteptările oamenilor care nu sunt îndeplinite, foarte multă greutate și nervozitate care se va exprimă cumva.

Partea bună este că mai există speranța, că în următoarele săptămâni (adică primele din Noiembrie) cand vom începe să avem mai multă compasiune și iubire, ca o esență a acestei crize. Compromisurile, găsirea echilibrului și dorința de a găsi o armonie în tot ce ne înconjoară ne pot guverna. Conștiința oamenilor  va încearca să găsească o pace ca după o explozie imensă de energie și după care ajungem să ne numărăm câți am scăpat cu bine.

Această luna plină de la sfârșitul lunii octombrie este o ocazie minunată de a ne ajuta să iertăm și să ne ieram.E de asemenea un moment bun pentru a ne pune noi obiective, noi dorințe spre univers.Găsește-ți sub energia acestei luni puterea de a face o schimbare și pune-ți toată energia în acea direcție.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI