Luna plină în Taur de Halloween. Peștii nu se vor putea odihni deloc. Ce zodii vor mai fi afectate

Astrolog Roxana Lușneac 28.10.2020, 17:22
Luna plină în Taur de Halloween. Peștii nu se vor putea odihni deloc. Ce zodii vor mai fi afectate

Cu siguranță fiecare semn zodiacal va fi cumva afectat de această luna plină. Nu trebuie să uităm că e un moment bun pentru a ne încărca cu energie pozitivă, pentru a ne pune noi obiective și pentru a ierta și a ne ierta.

Luna plină în Taur de Halloween

Berbec

Dacă în ultimul timp ai făcut decizii într-un mod rapid, fără a avea timp să le asimilezi, acum e momentul să accepți că nu trebuie să fii perfect. Nu toată lumea poate să aibă numai zile bune, așa că permite-ți să  îți iei timpul necesar pentru o vindecare bună în acest weekend.

Taur

Această luna plină se întâmplă la 19 ani și este chiar în semnul tău! Ești vedeta zodiacului. Discută cu oamenii dragi, cu prietenii de la distanță și releagă conexiuni frumoase cu ei. Personalitatea ta carismatică este observată de cei din jur, iar ei se simt cumva atrași de ține și de șarmul tău.

Gemeni

Poate de ceva timp nu ai  mai avut când să te ocupi de sufletul și mintea ta. Această luna plină te va ajuta să fii sincer cu tine și cu ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață. Fă schimbările de care ai nevoie acum , nu mai lasă timpul să treacă.

Luna plina in Taur de Halloween
Luna plina in Taur de Halloween

Rac

Vreți să va întâlniți sau măcar să vorbiți cu cât mai mulți oameni, deoarece există o nevoie de a fi alături de cei dragi și de o încărcare cu energie pozitivă. Momentele pe care le veți petrece în acest weekend vă pot da ambiție și determinare, dar și putere pentru încă un an.

Leu

Această luna plină asupra ta va avea un efect minunat, mai ales că poți să te uiți la tot ce ai făcut până acum și să fii mândru de câte ai realizat. Efectele pozitive pe care starea ta le poate genera acum sunt noile oportunități care apar la orizont.

Fecioara

O ieșire la munte  sau efectiv o schimbare de mediu ți-ar face foarte bine, măcar pentru o perioada scurtă de timp.  Luna plină te va ajută să evadezi măcar cu imaginația din rutină și  îți va da o nouă energie.

Balanță

E un moment bun pentru a-ți exprimă emoțiile ,gândurile și pentru a creea conexiuni cu oameni frumoși. Pentru a ajunge la lumină, trebuie să îți analizezi și asumi și partea ta întunecată. Doar așa vei face pace cu tine, cu deciziile tale și cu ce urmează.

Scorpion

Pentru că această luna în taur se întâmplă în  timpul semnului tău,  vei fi destul de afectat mai ales pe sectorul relațiilor cu cei din jur. E un moment bun să petreci acest weekend cu cei apropiați sufletului tău. Luna plină te ghidează să lași în urmă  relațiile de prietenie sau parteneriat în care nu te mai regăseșți.

Săgetător

Această lună plină este un moment minunat pentru a face niște activități diferite,  astfel ieși din rutină și uiți  de ce te-a afectat în trecut. Meditația, spa-ul sau doar o baie cu uleiuri parfumate fac minuni și îți pot da idei minunate pentru viitor.

Capricorn

Eșți mereu precaut și muncitor, iar acum e momentul să mai lași din toate aceste condiții și să te relaxezi. Fă activități care te distrează, ia-ți două zile libere de la cine eșți tu în mod normal. Ar schimbă total energiile și ți-ar încarcă bateriile.

Vărsător

Întâlnirile cu prietenii, discuțiile intense și glumele îți vor face bine. În mod normal esti visător, acum e un moment bun să stai pe pământ cu noi pentru a ieși din confort și a profită de momentele frumoase. Crează amintiri de neuitat alături de oamenii dragi ție.

Pești

Exista o mare sanșa să nu va odihniți bine odată ce luna progresează spre a fi ,,plină,, inainte de weekendul cu luna plină. Este posibil să simțiți din plin o chemare a sufletului vostru pentru a ieși din normal și pentru a face o schimbare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI