Luna martie în zodiacul chinezesc. Ce spune horoscopul din est despre această lună specială

Emanuela Pană 07.03.2021, 14:49
Luna martie în zodiacul chinezesc. Ce spune horoscopul din est despre această lună specială

Zodiac chinezesc martie 2021. Iată-ne pe deplin intrați în Noul An Chinezesc al Bivolului de Metal. Auspiciile de energii pământești și cerești vor influența fiecare zodie chinezească în parte, iar interpretările înțelepților ne oferă sfaturi demne de luat în considerare, precum și avertizări acolo unde este cazul.

Luna martie in zodiacul chinezesc 

Zodiacul chinezesc are o vechime de mii de ani, fiind un reper de mare încredere în Orient. Informațiile puse la dispoziție de înțelepți nu doar că sunt luate în considerare, ci sunt respectate de-a dreptul. În ceea ce privește cele 12 animale din zodiacul chinezesc, acestea au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic, dar sunt determinate de anul chinezesc în care te-ai născut și de interpretările asiatice.

Luna martie se anunță prosperă și plină de oportunități pentru majoritatea nativilor din acest zodiac, astfel că primăvara vine cu vești îmbucurătoare. Află ce spun înțelepții despre zodia ta.

Șobolan

Chiar dacă în plan profesional ai putea întâmpina mici probleme cu managementul sau cu seniorii firmei, lucrurile se vor așeza destul de rapid. Cel mult, ar putea stagna avansarea în carieră, însă important este că nu vei da înapoi. Pentru îmbunătățirea relației vei avea nevoie de o mai bună comunicare, însă vestea bună este că în plan financiar vor apărea unele rezultate pozitive din alte proiecte pe care le ai.

Bivol

Vei avea o lună fantastică, în care vei străluci în multe domenii din viața ta. Chiar dacă te angajezi la sarcini suplimentare, ceea ce implică un volum mai mare de muncă, cariera este promițătoare. În luna martie ai ocazia să îți arăți talentele și să te faci remarcat de superiori. Treburile stau la fel de bine și în cuplu, unde atmosfera este romantică și pasională.

Tigru

La capitolele sănătate și amor, luna martie se anunță perfectă. Vei experimenta o mulțime de lucruri noi alături de partenerul tău și veți găsi împreună soluții noi la problemele vechi cu care vă confruntați. Relația voastră va fi de-a dreptul înfloritoare. În cazul în care ești singur/ă, luna în curs ți-ar putea face cunoștință cu noi parteneri. Vei participa la mai multe evenimente sociale, unde vei întâlni oameni interesanți.

Iepure

Luna martie va fi cu adevărat provocatoare. Totuși, nu trebuie să te descurajezi. Chiar dacă în plan profesional situația pare a fi stresantă, cu multe cerințe din partea companiei la care lucrezi, dacă te organizezi puțin mai bine, poți face față cu brio sarcinilor care ți s-au acordat. De asemenea, ar trebui să ai grijă la bani luna aceasta.

Dragon

Martie se anunță o lună a perspectivelor, însă va trebui să te descurci singur. Nu îți pune baza prea mult în ceilalți, căci riști să ajungi dezamăgit. În plan profesional, ar fi indicat să păstrezi o relație armonioasă cu managerul firmei pentru care lucrezi, dar și cu persoanele mai în vârstă de la birou. Ei te pot ajuta să-ți atingi mai ușor obiectivele.

Șarpe

Această lună vine la pachet cu noi oportunități, depinde de tine dacă le fructifici sau nu. În luna lui Mărțișor ți se va oferi șansa să îți demonstrezi adevărata valoare. Dacă vrei să-l impresionezi pe managementul firmei la care lucrezi, n-ai decât să-ți folosești abilitățile care te fac diferit. Ai putea primi chiar o recompensă sau o promovare.

Citește și: Ce element ești în zodiacul chinezesc în funcție de anul nașterii. Lucrurile care îți influențează viața

Ce spune horoscopul din est despre luna lui Mărțișor

Zodiac chinezesc luna martie 2021. Noi energii interpretate de înțelepții din Orient pentru zodia ta
Zodiac chinezesc luna martie 2021. Noi energii interpretate de înțelepții din Orient pentru zodia ta

Cal

Luna martie se anunță prosperă, dar și programul va fi unul încărcat. Vei avea nevoie de multă concentrare și o bună organizare pentru a duce toate planurile la bun sfârșit. Totodată, la capitolul bani, ar fi bine să eviți speculațiile financiare. Riscurile ar putea fi mult mai mare decât posibilele câștiguri.

Oaie

Nativii acestei zodii se vor bucura de o lună satisfăcătoare din mai multe puncte de vedere. Perspectivele în carieră sunt de-a dreptul uimitoare. Mai mult, vei beneficia și de ajutorul și susținerea colegilor de muncă și a conducerii. Munca eficientă și pragmatismul te vor ajuta să evoluezi. Totodată, te sfătuim să nu neglijezi contactele sociale.

Maimuță

Luna martie va fi una fabuloasă pentru tine. În carieră te așteaptă noi oportunități, care se vor ridica la nivelul ambiției tale. De asemenea, astrele sunt favorabile progresului tău în plan financiar. Majoritatea banilor vor veni din sfera profesională, însă se anunță și alte câștiguri, din alte surse de venit. Nu este exclus să pui bazele unei afaceri pe cont propriu.

Cocoș

Perspectivele lunii lui Mărțișor sunt benefice pentru acești nativi. Viața personală poate avea provocările sale, însă nu e nimic ce nu poate fi rezolvat. Tot ce ai de făcut este să-ți arăți profesionalismul și hărnicia. Ar fi bine ca în această lună să nu te aștepți la recompense sau provocăro majore, dar continuă să dai cei mai bun din tine.

Câine 

Cu toate că pe frontul astral al lunii martie pot apărea tulburențe, nu ai motive serioase să disperi. Dacă manifești calm și răbdare, poți rezolva orice problemă ți-ar putea apărea în cale. Atmosfera de la birou poate fi concurențială și deci tensionată, însă dacă îți păstrezi claritatea mentală, îți vei putea duce sarcinile la bun sfârșit.

Mistreț

Luna martie vine cu o îmbunătățire a vieții tale, în special pe plan profesional. Te vei bucura de ajutorul unor persoane cu funcții superioare la muncă și îți vor fi încredințate proiecte manageriale importante. Ai grijă, deoarece creșterea ta va fi influențată în mod direct de rezultatul acestora. Nu te culca pe-o ureche!

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...