EXCLUSIV

Luminița Anghel, dezvăluiri inedite despre accidentul memorabil din timpul unui concert. Ce a pățit artista pe scenă. „Am rămas până la finalul recitalului”. EXCLUSIV

Andreea Archip 17.09.2022, 20:46

Luminița Anghel, Monica Anghel și Nico formează un trio atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi. Nu sunt doar colege de breaslă, ci, de-a lungul anilor, au legat o prietenie trainică, legătura lor sudându-se în multele turnee în care au mers împreună. În aceeași formulă le-am regăsit și zilele trecute în cadrul unui show de modă al designer-ului Cera Mihăilescu și pus în scenă de directorul artistic Alin Gălățescu.

Luminița Anghel, dezvăluiri inedite

Luminița Anghel a afișat pe podium o siluetă impecabilă și a aceptat să fie manechin pentru o seară datorită prezenței celor două prietene ale ei.

„Nu sunt pentru prima dată în postura de model. Am mai fost în tinerețe. Imediat după Eurovision, când aveam foarte multe cereri de colaborare în toate direcțiile, atunci, pe vremea aceea, am făcut și prezentare de modă chiar la hotelul Mariott. Atunci cred că a fost prima dată în viața mea când am urcat pe podium.

Nu îmi amintesc foarte clar dacă mi-a plăcut, pentru că eram așa într-o euforie din asta, aveam foarte multă activitate și spuneam “da” la foarte multe lucruri fără să conștientizez. Acum însă am acceptat în funcție de persoanele din lista celor prezenți la eveniment, erau prietenele mele: Nico, Monica, Carmen Tănase și în funcție de ele am acceptat”, a declarat, pentru Impact.ro, Luminița Anghel.

Luminița Anghel: „Nu am avut niciodată acest sentiment că una dintre noi ar putea nutri invidie”

Luminița, Monica și Nico se înțeleg bine și niciuna dintre ele nu a dorit să se impună în fața celorlalte într-un mod care ar fi putut să deranjeze.

„Suntem în continuare în turnee, în continuare pe aceleași scene mari, când avem concerte outdoor cu orchestrele simfonice din România. Suntem prietene foarte bune. Eu, Monica și Nico facem un trio foarte bun, pentru că și cântăm foarte des împreună pe aceeași scenă nu numai separat.

Suntem o gașcă mai mare cu Marcel Pavel, cu Vlad Miriță, cu care cântăm ca artiști, cu Andrei Tudor ca dirijor al Orchestrei Simfonice București. Vara asta am avut foarte multe concerte împreună și ne vedem și ne auzim și în afara scenei”, ne-a povestit ea cum stau lucrurile.

Și, cel mai important, fiecare s-a concentrat pe cariera ei, fără să critice în vreun fel succesul celeilalte.

„Invidii? Nu știu, declarate nu și nu la categoria noastră de vârstă, pentru că noi avem alt statut. Ne-am obținut locul pe scenă binemeritat și nu ne călcăm una pe cealaltă pe picior. Și fiind apreciate în egală măsură și lucrând foarte mult pentru concerte live împreună cu marii muzicieni ai țării, nu am avut niciodată acest sentiment că una dintre noi ar putea nutri invidie”, a declarat, pentru Impact.ro, Luminița Anghel.

Luminița Anghel
Luminița Anghel

Cum a ajuns Luminița Anghel să cânte desculță

Cele trei artiste au împreună multe amintiri din turnee și, cel mai important, distracția este la cote maxime atunci când petrec mai mult timp împreună.

„Noi râdem foarte mult, suntem deliciul concertelor din care facem parte în backstage mai ales și nu numai, pentru că noi și călătorim și stăm în același hotel mai multe zile în șir. Bineînțeles că toți ceilalți care nu ne cunosc sunt foarte surprinși de această prietenie a noastră și de această dezinvoltură și bună dispoziție pe care o avem tot timpul”, ne-a mărturisit Luminița.

De-a lungul timpului, ea a avut parte de tot felul de incidente, dar le-a făcut față cu brio.

„Au fost întâmplări de tot felul de la a ni se lipi mâna pe microfon de frig, înghețând cu totul la minus 14 grade Celsius la concertele outdoor pe care le aveam de Crăciun sau de Revelion până la întrerupt curentul în timpul concertului și rămas și cântat acapela în fața publicului. Avem amintiri frumoase.

Mi s-a întâmplat să-mi rămână tocul într-o stinghie dintr-o scenă și să mă descalț și să rămân desculță până la finalul recitalului. Accidente cu costumele nu am avut niciodată și nici întâmplări nefericite de genul celor pe care le-au avut unii colegi de-ai mei, adică să arunce cineva cu ceva din public, nu, niciodată. Am fost binecuvântată din punctul acesta de vedere.

Cred că publicul care vine la noi este un public care știe la cine merge și există un respect”, a precizat, pentru Impact.ro, Luminița Anghel.

Urmăriți Impact.ro și pe