EXCLUSIV

Lui îi datorează Antonia şi Oana Zăvoranu succesul. Cine este bărbatul din spatele reuşitelor vedetelor (exclusiv)

Nicu Stan, Mirabela Năstase 25.08.2021, 10:15
Lui îi datorează Antonia şi Oana Zăvoranu succesul. Cine este bărbatul din spatele reuşitelor vedetelor (exclusiv)

Antonia îi datorează sucesul în instanță, în ceea ce privește divorțul de Vincenzo Castellano, avocatului Ion Todan. Antonia a câștigat alături de el cel mai lung proces de divorț din showbizul românesc. Și Oana Zăvoranu a beneficiat de serviciile avocatului.

Antonia, recunoascătoare avocatului care i-a redat-o pe Maya și a ajutat-o să iasă din căsnicia cu Vicenzo Castellano. Cine este Ion Todan

Ion Todan este tânăr, are o carieră de invidiat și a fost lângă iubita lui Alex Velea în cele mai grele momente. Astfel, la un an de la terminarea procesului cu fostul soț italian, artista păstrează și acum legătura cu Ioan Todan, avocatul care a ajutat-o în cel mai lung proces de divorț din showbizul românesc.

Șase ani, atât a durat procesul de divorț dintre Antonia și Vicenzo Castellano, precum și pentru obținerea custodiei fiicei sale. Astfel, Antonia a devenit o femeie liberă și și-a putut oficializa relația cu Alex Velea, cu care mai are încă doi băieți.

Ion Todan, in compania Oanei Zavoranu
Ion Todan, in compania Oanei Zavoranu

Ion Todan, avocatul Antoniei de la început

În toți cei șase ani pe cât s-a întins divorțul, Antonia a fost reprezentată de avocatul Ioan Todan, în care a avut încredere deplină de la începutul până la finele acțiunii intentată. Procesul s-a desfășurat mai întâi în instanță, la Judecătoria sectorului 2, după care s-a mutat la notar, precum și peste hotare, în Italia, unde-și avea domiciliul fostul soț al Antoniei.

Înainte de a fi avocatul Antoniei, Ion Todan a fost și avocatul Oanei Zăvoranu în mai multe procese. De altfel, acesta apăruse de mai multe ori în compania vedetei.

Ion Todan vrea să-și facă meseria

”Nu-mi doresc publicitate, ci doar să-mi fac meseria cât se poate de bine. Pentru mine e un simplu dosar, ca toate celelalte”, declara Ioan Todan la începutrile colaborării sale cu Antonia.

Astfel, Antonia a plâns de multe ori pe umărul lui IOn Todan, atunci când artista simțea că totul se năruie, iar dorul de fiica ei, Maya, o mistuia cel mai tare.

Antonia a plâns de multe ori pe parcursul procesului

“Am ajuns să fac terapie cu ea. Este foarte sensibilă, plânge foarte mult tocmai pentru că nu înţelege de ce cei din jurul său sunt aşa de răi”, spunea Ion Todan, pe vremea când procesul de divorț era în toi.

Astfel, Ion Todan a făcut tot posibilul ca în cele din urmă Maya să poată petrece timp și cu mama sa. De asemenea, el a obținut în instanță, pentru Alex Velea, dreptul ca acesta să le poată da numele băieților săi care la naștere s-au numit Castellano, întrucât Antonia era încă soția italianului.

Antonia ține legătura cu avocatul care i-a liniștit viața

De altfel, Antonia a recunoscut că încă mai ține legătura cu cel care i-a făcut viața frumoasă, i-a redat fiica și a ajutat-o să iasă din căsătoria cu Vicenzo Castellano.

”Da, ținem legătura, vorbim”, a declarat Antonia pentru Impact. ro.

Urmăriți Impact.ro și pe