Ludovic Orban răspunde la ameninţările lui Rareş Bogdan: “Sunt un om fără secrete. Nimeni nu deţine despre mine informaţii”

Ioana Bucur 13.06.2021, 16:38
Ludovic Orban răspunde la ameninţările lui Rareş Bogdan: “Sunt un om fără secrete. Nimeni nu deţine despre mine informaţii”

Este război în interiorul Partidului Național Liberal. Ludovic Orban răspunde la amenințările lui Rareș Bogdan. Ce susține europarlamentarul că a făcut liderul PNL doar pentru a-și asigura funcția în Parlament.

Ludovic Orban răspunde la amenințările lui Rareș Bogdan

Ludovic Orban răspunde la amenințările lui Rareș Bogdan. Europarlamentarul îl acuză pe liderul PNL că a cedat trei ministere importante, în timpul negocierilor cu partenerii de coaliție, doar pentru a-și asigura funcția din Parlamentul României. Mai mult, Bogdan a afirmat că dacă ar începe să vorbească, Ludovic Orban ar avea dureri de stomac. În replică, Orban a dezvăluit că a fost trimis singur la negocieri, că nu are niciun secret și că nimeni nu ar avea informații despre el ce ar putea să-i facă rău.

„Eu am avut un mandat de negociere, ăsta e adevărul. Dumneavoastră (presa – n.r) ați fost acolo. Ați văzut că n-au mai fost prezenți nici a doua, nici a treia , nici a patra zi. Să ignori un adevăr evident pe care îl cunoaște toată lumea, media, parteneri de coaliție. Dar nu obișnuiesc să polemizez cu colegii mei în mass media.

Nu am niciun secret. Nimeni nu deține despre mine informații cu care ar putea să-mi facă rău. Slavă Domnului, de-a lungul carierei mele am avut destui adversari și oricine a avut ceva rău despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevărate, chiar calomnii”, a declarat Ludovic Orban, duminică, în replică la afirmațiile lui Rareș Bogdan.

Ludovic Orban răspunde la amenințările lui Rareș Bogdan
Ludovic Orban, actualul presedinte al PNL

„Dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot”

Rareș Bogdan l-a sfătuit pe Orban să înceteze „campania murdară” pe care a început-o, spunând că toate afirmațiile liderului PNL ar fi trebuit să rămână în interiorul partidului.

„Sper ca Ludovic Orban să termine cu atacurile, să fie o bătălie de idei şi să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot. S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească şi atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el”, a spus Rareș Bogdan, la România TV.

Războiul declarațiilor a început în momentul în care, la Botoșani, Ludovic Orban a declarat că a fost abandonat de ceilalți membri ai echipei de negociere votată de partid la negocierile pentru formarea coaliției și pentru formarea Guvernului.

„Trebuie să ştiţi lucrul ăsta, preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi negocierile pentru formarea Guvernului. Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliţiei.

Cu toate acestea, în cele mai dificile negocieri pe care le-am avut în 30 de ani (…), PNL este principalul partid de guvernământ, avem premier, avem preşedintele României, preşedintele Camerei Deputaţilor, iar reprezentarea PNL este conformă cu mandatul care mi-a fost acordat la negocieri şi anume ponderea pe care o avem în cadrul coaliţiei”, a afirmat Ludovic Orban la întâlnirea cu liberalii din Botoşani

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...