Lucrurile de care au nevoie elevii în noul an școlar. Economisește inteligent pentru copilul tău cu eMAG

Cristian Cojocaru 02.09.2021, 16:16
Lucrurile de care au nevoie elevii în noul an școlar. Economisește inteligent pentru copilul tău cu eMAG

Unul dintre cei mai mari retailer din România, eMAG îți pune la dispoziție obiectele de care au nevoie elevii în noul an școlar la prețuri imbatabile. De la uzualele rechizite până la ultima tehnologie, toate au un preț redustoate au un preț redus înainte de începerea școlii.

Prețurile mici de care beneficiază elevii pentru noul an școlar

Data de 13 septembrie marchează începerea noului an școlar. Cheltuielile părinților cresc în această lună din cauza achiziționării de rechizite școlare dar și de dispozitive pentru ca ai lor copii să aibă toate cele necesare pentru școală. Astfel, eMAG a venit cu o nouă campanie, ”Back to cool”, unde rechizite și laptopuri pot fi achiziționate la super prețuri.

Copilul tău va fi unul dintre cei mai cool atunci când va veni în prima zi de școală cu noul ghiozdan cu sigla Lego. Rucsacul este confecționat de poliester și are un design modern, iar capacitatea acestuia este suficient de mare pentru ca manualele și caietele necesare să fie depozitate. Totodată, el este dotat cu elemente reflectorizante pe toate laturile și beneficiază de o reducere de 32%. Poți accesa oferta AICI.

Că tot am adus discuția despre caiete, acestea la rândul lor fac parte din oferta eMAG. Astfel, găsești nenumărate modele și tipuri la prețuri foarte mici. Poți achiziționa oferta de 10 caiete de la Herlitz, format A5, la un preț imbatabil. Oferta poate fi accesată AICI.

Stiloul este instrumentul de scris nelipsit din ghiozdanul oricărui elev. eMAG a inclus și aceste rechizite în oferta sa, astfel că poți beneficia de stiloul Pilot V-Pen Erasable redus cu 35%. Acesta are un vârf mediu și utilizează cerneală lichidă care poate fi ștearsă cu PIC-ul. Produsul poate fi achiziționat de AICI.

elevii noul an școlar
Reduceri considerabile la toate rechizitele in cadrul campaniei eMAG – Back to cool

Laptopuri și telefoane la prețuri imbatabile

Noul an școlar va începe în mod fizic însă nu știm niciodată cum pot evolua lucrurile. Astfel, anul trecut laptopul și telefonul au fost unele dintre dispozitivele esențiale ale oricărui elev, având în vedere că școala s-a desfășurat în mod online. Cel mai bine este să fii pregătit, astfel că al tău copil să poată face cursurile indiferent de situație.

Din oferta eMAG am ales pentru tine ultraportabilul Acer Chromebook, fiind disponibil cu o reducere de 27%. Acesta vine echipat cu un procesor de la Intel și un display de 14 inci, fiind perfect oricărui spațiu. Pe lângă aceste specificații, laptopul prezintă o memorie RAM de 4 GB și spațiul de stocare eMMC de 64 GB. Oferta poate fi accesată AICI.

Smartphone-ul este și el de o mare importanță, indiferent că vrei să afli când a ieșit de la școală copilul tău sau poate are nevoie să deschidă cursurile în format PDF mult mai ușor și rapid. eMAG a inclus în oferta sa telefonul Xiaomi Redmi 9C care beneficiază de o reducere de 7%. Acesta are un spațiu de stocare de 32 GB și o memorie RAM de 4GB, tehnologie care îmbină perfect display-ul de 6,53 inci. Îl poți achiziționa de AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe