Lucian Viziru a spus adevărul despre momentul intim alături de Gabriela Spanic. Ce s-a întâmplat între ei la filmările pentru „Numai iubirea”

Badea Violeta 19.05.2022, 14:01
Lucian Viziru a spus adevărul despre momentul intim alături de Gabriela Spanic. Ce s-a întâmplat între ei la filmările pentru „Numai iubirea”

Lucian Viziru și Gabriela Spanic și-au dat întâlnire după mai bine de un deceniu. Fostul component al trupei „Gaz pe Foc” a realizat, de curând, un podcast cu celebra actriță, unde a vorbit despre momentul intim avut cu aceasta în telenovela „Numai iubirea”. Fostul solist a făcut declarații neașteptate despre colega sa de platou!

Lucian Viziru, despre momentul intim filmat cu Gabriela Spanic

Au trecut 15 ani de când Lucian Viziru reușea să cucerească inimile telespectatoarelor, datorită aspectului său fizic și rolului pe care l-a interpretat în telenovela „Numai iubirea”. Alături de el a jucat și cunoscuta actriță de telenovele originară din Venezuela, Gabriela Spanic.

Între cei doi s-a observat o chimie încă de la bun început, așa că au făcut o echipă grozavă împreună. Mulți români speculau atunci că Lucian Viziru și Gabriela Spanic ar forma un cuplu și în viața reală, mai ales după ce au văzut cum s-au sărutat în telenovelă. Acum, actorul a spus totul despre momentul intim pe care l-a avut cu actrița.

„Am jucat împreună într-un episod, am fost guest-star-uri în episodul respectiv, după care am cântat, am băut un pahar de șampanie de ziua ei și ne-am luat la revedere .

Am vorbit și după ce am plecat din țară. Ultima dată când am vorbit la telefon a fost în urmă cu patru-cinci ani”, a dezvăluit Lucian Viziru, înainte de a începe podcastul cu Gabriela Spanic.

Gabriela Spanic si Lucian Viziru
Gabriela Spanic si Lucian Viziru

Gabriela Spanic, la un pas de moarte

În cadrul aceluiași podcast, actrița, în vârstă de 48 de ani, i-a mărturisit lui Lucian Viziru că a fost la un pas de moarte, după ce fosta ei asistentă a otrăvit-o, atât pe ea cât şi pe fiul ei.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor.

Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață.”, a spus Gabriela Spanic în podcastul lui Lucian Viziru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...