Lucian Mîndruță, infectat cu Covid. Mesajul jurnalistului i-a îngrijorat pe fani: „Foarte rău”

Ana Anitoiu 08.06.2022, 16:58

Lucian Mîndruță a anunțat, miercuri, că are Covid-19. Jurnalistul i-a îngrijorat pe fani cu un mesaj pe care l-a publicat pe rețelele sociale. El a dezvăluit cum se simte după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a primit imediat numeroase mesaje de la persoane care i-au urat însănătoșire grabnică.

Ce mesaj a publicat Lucian Mîndruță

Lucian Mîndruță a scris pe pagina lui de Facebook, miercuri, că are Covid-19 și se simte foarte rău. Jurnalistul le-a promis prietenilor săi de pe rețeaua socială că îi va ține la curent cu evoluția stării sale de sănătate.

„Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău. Vă mai țin la curent”, a fost mesajul publicat de Lucian Mîndruță pe pagina lui de Facebook.

Jurnalistul a asigurat o persoană că a confundat lucrurile, după ce aceasta s-a arătat surprinsă de anunț și a comentat că Lucian Mîndruță a mai avut Covid-19 recent. „Serios? Confunzi”, i-a răspuns el.

Lucian Mindruta, infectat cu Covid
Lucian Mindruta

Lucian Mîndruță, schimbare radicală

Lucian Mândruță a făcut o schimbare radicală în viața lui, în rumă cu 7-8 ani. Jurnalistul a luat decizia de a se lăsa de alcool și de atunci n-a mai băut nici măcar la petreceri. El a dezvăluit care a fost motivul pentru care a luat această hotărâre curajoasă este legat de tatăl lui.

„De vreo 7-8 ani nu mai beau alcool deloc. Cu nicio ocazie, niciodată. N-a fost o chestie legată de vreo problemă personală. Doar că mi-am văzut tatăl murind de o boală legată tocmai de consumul de alcool și mi-am zis că asta nu trebuie să mi se întâmple și mie”, a precizat Lucian Mîndruță pe Facebook.

Jurnalistul a recunoscut că la început i-a fost foarte greu, în special la mesele de sărbători și la petreceri, mai ales în contextul în care în urmă cu 7-8 ani, alternativele erau puține. În prezent, se poate bucura de o bere fără alcool care are „chiar gust de bere” și nu mai este doar un suc acidulat și dulce.

Lucian Mîndruță, în vârstă de 54 de ani, a spus că de când nu mai consumă alcool câștigă ore bune de muncă în fiecare săptămână. Jurnalistul a mai precizat că viața este scurtă și merită să fie trăită cu luciditate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...