Lucian Mîndruță, din nou la TV după 10 ani. Ce emisiune va avea

Mihai Roșoiu 30.10.2020, 16:02
Lucian Mîndruță, din nou la TV după 10 ani. Ce emisiune va avea

Vestea momentului în televiziune. Lucian Mîndruță, din nou la TV după 10 ani. Cunoscutul om de presă revine pe „sticlă” cu un format nou, care va fi difuzată în fiecare duminică dimineață. Anunțul a fost făcut chiar de cunoscutul influencer în urmă cu puțin timp.

Lucian Mîndruță se întoarce în televiziune după un deceniu de pauză

10 ani au trecut de când Lucian Mîndruță apărea la tv pe post de prezentator. Se întâmpla în 2010, la Antena 2, actualul Antena Stars, unde Mîndruță era amfitrionul show-ului „Nimic important”. După ce șefii postului din trustul Intact nu i-au mai găsit loc în grilă, Lucian Mîndruță a ieșit din peisaj. S-a dedicat activităților online, unde a avut succes.

Lucian Mindruta va realiza o emisiune matinala la Digi 24
Lucian Mindruta va realiza o emisiune matinala la Digi 24

Acum, Lucian Mîndruță se întoarce pe micile ecrane. Televiziunea la care-l vom vedea este Digi24, iar prima ediție a noului format este programată chiar în weekend. În prima zi a lunii noiembrie, începând cu ora 10:30, telespectatorii vor putea vedea Ediția de Dimineață. Moderatorul emisiunii, Lucian Mîndruță a dezvăluit câteva lucruri despre emisiune:

„Va fi un podcast care va apărea și la televizor. E un interviu față în față, dar cu distanțare fizică pentru că studioul de la Digi24 permite. Cameramanii stau la 25 de metri de noi.

Dacă vreți o pauză de la politică sau de la Covid, vă recomand emisiunea. Vor fi invitați oameni care nu au legătură cu zona politică. Vor fi artiști, cântăreți sau actori.

Am vrut ca emisiunea să meargă în altă direcție decât actualitatea. Aș vrea ca emisiunea să fie consumată în orice moment, să nu depindă de actualitate”, a declarat Mîndruță pentru Paginademedia.ro.

Mîndruță a făcut turul marilor televiziuni din România

În trecutul a fost: director la Ziarul Financiar (2000 – 2003), producător și moderator la „Profeții despre trecut” (1997 – 2003), un talk-show politic la Pro TV, cu Silviu Brucan, emisiune care i-a crescut prestigiul și cota de vedetă TV. A ocupat mai multe poziții ca editor pentru AM Press News Agency (1991), a lucrat ca prezentator la televiziuni ca: SOTI (1992 – 1993), Tele 7ABC (1994 – 1995) și Pro TV (1996 – 1999).

Lucian Mindruta are si o emisiune la DigiFM
Lucian Mindruta are si o emisiune la DigiFM

A fost prezentator alături de Alessandra Stoicescu al „Observatorului de la Ora 19” de la postul Antena 1 între 2003 și 2010.

Din 2015, Lucian Mîndruță are o emisiune la DigiFm. „Vorbește România” este show-ul radio pe care el îl găzduiește la radio. Asta până la începutul lunii noiembrie, când Lucian Mîndruță revine la tv după 10 ani de absență.

„S-ar putea ca această emisiune să ma facă să ma uit din nou la televizor. Eu nu prea suport să mă văd și să mă aud”, a mai spus realizatorul.

Urmăriți Impact.ro și pe