Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit. Primele reacții

Cristian Cojocaru, Carmen Andrei 26.12.2020, 19:40
Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a murit. Primele reacții

A doua zi a Crăciunului vine cu o veste proastă în rândul artiștilor, asta după ce, fiul lui Lucian Ionescu, impresarul vedetelor, a postat într-un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook, faptul că tatăl său a murit, în urma unor complicații apărute.

Impresarul vedetelor, Lucian Ionescu a murit

Virusul Covid-19 mai face o victimă, de această dată, în lumea artistică. Lucian Ionescu cunoscut ca impresarul vedetelor, în vârstă de 63 de ani, fusese anterior diagnosticat cu o formă gravă a coronavirusului. Cornelia Catanga, celebra solistă de muzică lăutărească, își făcea mari griji încă la acea vreme, pentru bunul său prieten, internat la Spitalul Clinic ”Dr. I. Cantacuzino” din București, făcând și o declarație în acest sens în exclusivitate pentru impact.ro.

”Am vorbit cu o doctoriță, m-am interesat de starea lui de sănătate. Era foarte grav, mi s-a spus că are plămânii albi, de la grăsime, este supraponderal. În plus, este și diabetic. Am fost asigurată că medicii fac tot ce e omenește posibil ca să-l scoată din ghearele morții!”, a spus ea.

Din păcate, temerile solistei s-au adeverit în această zi, când vestea cutremurătoare a apărut pe rețelele de socizalizare, postare făcută de fiul cunoscutului impresar, în care anunța cu durere în suflet, trecerea în neființă a tatălui său.

Impresarul vedetelor, Lucian Ionescu a murit  
Impresarul vedetelor, Lucian Ionescu a murit

Declarația în exclusivitate a Corneliei Catanga

Prietenii și rudele lui Lucian Ionescu, trec printr-un mare impas acum, după ce au aflat de trista veste, chiar în a doua zi a Crăciunului, zi în care alții petrec în familie, iar familia regretatului impresar, se pregătesc de înmormântare.

”Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul său. Aș vrea să vă spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să vă rog să vă rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună” – a postat fiul lui Lucian Ionescu pe pagina impresarului de Facebook.

Contactată de reporterii Impact.ro, Cornelia Catanga a făcut o declarație în exclusivitate despre pierderea bunului ei prieten.

”El a iubit muzica mea lăutărească, îmi spunea că sunt unică. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic în cazul lui, vorbisem personal cu medicii Spitalului ”Cantacuzino”, unde fusese internat vinerea trecută. Mi s-a spus că plămânii lui erau albi, din cauza virusului, mai funcționau în proporție de doar 5%. Condoleanțe familiei! Drum lin spre stele, tătuțu!”, ne-a declarat Cornelia Catanga.

 

Urmăriți Impact.ro și pe