Lovitură uriaşă pentru Cătălin Măruţă. Ce se întâmplă cu emisiunea lui de pe Pro TV

Stan Filon 08.07.2021, 14:48
Lovitură uriaşă pentru Cătălin Măruţă. Ce se întâmplă cu emisiunea lui de pe Pro TV

Probleme serioase pentru Cătălin Măruță și emisiunea sa de Pro TV. Topul audiențelor s-a schimbat, iar echipa ”La Măruță” dă din colț în colț, după ultimele cifre. S-a constatat cu ochiul liber că emisiunea lui Cătălin Măruță a fost spulberată de concurența de la Kanal D și Antena 1.

Lovitură uriaşă pentru Cătălin Măruţă

Emisiunea ”La Măruță” începe la ora 15:00, odată cu ”Teo Show”, de le Kanal D. Din nefericire pentru soțul Andrei, Teo Trandafir l-a bătut fără drept de apel, iar cifrele spun totul. Cătălin Măruţă şi emisiunea sa de la PRO TV nu au avut nicio şansă în faţa Teo Show.

Potrivt cifrelor de rating, Teo a avut un rating constant de peste 3,7 şi 3,8, dar a depăşit chiar şi cifra 4 pe prima oră a emisiunii. În tot acest timp, Cătălin Măruţă şi PRO TV nu au fost nici măcar la jumătate din audienţa înregistrată de emisiunea lui Teo.

Lovitura uriasa pentru Catalin Maruta
Lovitura uriasa pentru Catalin Maruta

Teo Show a spulberat ”La Măruță”

Mai mult, nici măcar pe locul 2 nu a fost Cătălin Măruță, deoarece emisiunea sa a fost bătută din nou de emisiunea Mireasa de la Antena 1, care la ora 15.00 se afla deja în a doua oră de emisiune. Mireasa a avut aproape 3 rating pe fiecare interval orar, la mare distanţă de PRO TV.

Nici a doua parte a emisiunii moderată de Cătălin Măruță, care a început la ora 16:00, nu s-a mișcat mai bine. Nu a avut mai deloc urmăritori la nivel naţional. Teo Showa avut pe primele două sloturi un rating care s-a apropiat de cifra 5. ”La Măruță” a fost bătută și de Antena 1 și pe acest segment, deoarece începuse Observatorul amiezii.

Rivali, dar prieteni

Doar pe primul slot de audienţă al orei, Cătălin Măruţă a reuşit să fie cu puţin peste Observator, 2,3 faţă de 2,2. În rest PRO TV a fost abia pe locul al treilea la audienţe, sub Teo Show de la Kanal D şi Observatorul de la Antena 1.

Teo Trandafir a fost recent invitată în podcastul realizat chiar de Cătălin Măruță. Cei doi sunt rivali, deoarece au emisiuni de divertisment în același timp, dar la televiziuni diferite, însă în viața de zi cu zi sunt destul de apropiați. Teo Trandafir l-a liniștit pe Măruță, spunându-i că nu i-a luat locul în Pro TV, deoarece nu a fost niciodată al ei.

”Când am plecat din Pro, Sârbu mi-a zis: «O să te uit!». Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit! Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a spus Teo în emisiunea online de pe canalul de YouTube al lui Cătălin Măruță.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...