Lovitura primită de Meghan Markle chiar din partea rudelor. “Este geloasă pe Kate şi se foloseşte de Casa Regală”

Iancu Andreea / 18.01.2021, 17:19
Lovitura primită de Meghan Markle chiar din partea rudelor. “Este geloasă pe Kate şi se foloseşte de Casa Regală”

Încă de la prima apariție a lui Meghan Markle la brațul prințului Harry, gurile rele au criticat-o. De asemenea, mai mulți apropiați ai Reginei au dezvăluit aspecte neștiute despre personalitatea frumoasei actrițe și despre discuțiile aprinse din Palat. Recent însă, un membru important al familiei ducesei de Sussex a stârnit din nou vâlvă cu declarațiile sale. Se pare că Meghan Markle este geloasă pe Kate Middleton, cumnata sa.

Sora lui Meghan, declarații zguduitoare: “Meghan Markle este geloasă pe cumnata Kate Middleton”

Samantha Markle urmează să lanseze o carte prin care își propune să dezvăluie aspecte neștiute despre familia regală și despre cea din care provine actuala ducesă de Sussex. Cartea “The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1” va fi lansată luna următoare în SUA, iar vestea că sora sa va face declarații neașteptate despre viața sa personală și de familie a tulburat-o pe Meghan Markle, potrivit surselor din anturajul familiei regale. În cele 330 de pagini, Samantha vorbește despre rivalitatea dintre Meghan și Kate Middleton, soția Prințului William. 

Samantha scrie că soţia lui William, Kate Middleton, este o mamă excelentă, o bună prietenă, un exemplu pentru oamenii din ţara ei. Ea o compară apoi cu Meghan, despre care crede că foloseşte pur şi simplu familia regală pentru a-şi relansa propria carieră, a declarat una dintre surse.

Meghan, supărată din pricina volumului scris de sora sa, Samantha Markle
Meghan, supărată din pricina volumului scris de sora sa, Samantha Markle

Discuții aprinse între surori. Meghan ar fi profitat de tatăl său pentru ca apoi să îl abandoneze

Frumoasa actriță, în vârstă de 39 de ani, locuiește în Santa Barbara alături de soțul său și micuțul Archie, într-un conac ce valorează aproximativ 14 milioane de dolari. Meghan și sora sa, de 56 de ani, care locuiește în Florida, nu s-au mai văzut din anul 2008, însă au reușit să păstreze legătura una cu cealaltă prin intermediul presei. Samantha a reușit să o critice constant pe Meghan, ba chiar a anunțat încă din 2016 că urmează să își scrie memoriile, pe când prințul Harry abia făcea publică povestea sa de dragoste cu actuala soție. De asemenea, un adevărat război între surori a fost lansat după ce Samantha a declarat că Meghan și-a folosit și abandonat tatăl.

Sora ducesei a mărturisit că a fost extrem de încântată să îl vadă pe prințul Charles în timp ce o conducea pe Meghan la altar, în ziua nunții, deși ar fi preferat ca tatăl său să fie cel prezent la eveniment. Acesta însă suferise un infarct din cauza stresului. Totuși, între Thomas Markle și Meghan, fiica sa, există o serie de neînțelegeri. Samantha consideră că sora sa a profitat de generozitatea tatălui lor pentru ca mai apoi să îl ignore. Deși este la un pas de a lansa prima sa carte, Samantha a anunțat în urmă cu un an că va pregăti un al doilea volum, intitulat “In the Shadows of the Duchess”, semn că personajul principal va fi tot sora sa, ducesa de Sussex.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI