Lovitură pentru Liviu Dragnea. La ce eveniment luxos a participat Irina Tănase de curând: „Îl deranjează”

Andra Daoud 17.02.2022, 15:58
Lovitură pentru Liviu Dragnea. La ce eveniment luxos a participat Irina Tănase de curând: „Îl deranjează”

Liviu Dragnea a fost atacat recent de un adversar politic, care s-a folosit de numele Irinei Tănase pentru a-i da replica fostului lider PSD. Femeia cu care Dragnea a avut o relație care s-a încheiat de curând a participat la un eveniment fastuos în weekend, fapt care nu i-ar fi picat prea bine lui Liviu Dragnea, iar acest lucru a fost speculat de adversarul său.

Lovitură pentru Liviu Dragnea

Liviu Dragnea și Irina Tănase nu mai sunt împreună de luni bune, însă adversarii politici ai lui Dragnea se folosesc în continuare de numele fostei iubite pentru a-l ataca. Recent, Irina Tănase a participat la nunta milionarului Cristi Burci, eveniment fastuos care a avut loc în Abu Dhabi, la un hotel de 7 stele.

Printre invitați s-au numărat vedete precum Loredana, Andra și Cătălin Măruță, Cristi Borcea, Adrian Minune, dar și mulți bărbaţi singuri și cu situaţii financiare bune. Acest lucru cu siguranță nu i-a picat bine fostului lider PSD, iar unul dintre adversarii săi politici, George Simion, a ținut să puncteze acest lucru.

Aoleu! Domnul Dragnea? I-auzi! Domnul Dragnea avut șansa lui, a ratat magistral. Aberează, probabil e deranjat că fosta lui iubită, sau actuala, a fost la nunta respectivului mogul (n.r. Cristi Burci) la Abu Dhabi. Nu l-am văzut pe Sebi Ghiță din 2016, când încerca să facă un partid patriotic. Așa că domnul Dragnea să se preocupe de felul în care a pierdut niște ani și de Irinuca lui. Domnul Dragnea aberează grav”, a spus George Simion, într-o intervenție la Antena 3.

Cristian Burci, nunta de vis in Abu Dhabi. Afaceristul se casatoreste cu Elena Voinea
Cristian Burci, nuntă de vis în Abu Dhabi

De la ce a pornit totul

Declarația lui George Simion vine după ce Liviu Dragnea a spus că partidul AUR ar fi susținut puternic de Sebastian Ghiță și de Cristian Burci. Cu o zi înainte de declarația lui Simion, Dragnea a spus la o altă televiziune că:

În ultima vreme, AUR e susținut puternic de Sebastian Ghiță și Cristian Burci. Mi-am spus să nu vorbesc despre partidul AUR, pentru că nu aveam informații. Dar, ambele personaje au legături cu serviciile. Poate este doar o coincidență că Sebstian Ghiță susține AUR și îl consiliază pe George Simion. Pe Călin Georgescu îl știu de mai mulți ani, dar nu m-a preocupat persoana lui până acum”.

La nunta lui Cristian Burci a participat și Irina Tănase sâmbăta trecută. Milionarul în vârstă de 57 de ani s-a căsătorit cu Elena Voinea, în vârstă de 33 de ani. Cei doi și-au dus invitații într-o locație exclusivistă din Abu Dhabi, iar meniul a fost unul cu specific arăbesc. Atmosfera a fost întreținută de Loredana, care a venit alături de câștigătorul X Factor, Nick Casciaro și a făcut show, ca de fiecare dată.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe