Lovitură pentru FCSB, după incidentele de la meciul cu Universitatea Craiova 1948. Câte etape va juca fără spectatori echipa lui Gigi Becali

Sorin Barbu 11.02.2022, 15:42
Lovitură pentru FCSB, după incidentele de la meciul cu Universitatea Craiova 1948. Câte etape va juca fără spectatori echipa lui Gigi Becali

FCSB plătește scump torțele aruncate în teren de fani la duelul cu Universitatea Craiova 1948. Comisia de Disciplină a FRF a suspendat o etapă terenul formației patronate de Gigi Becali și a dictat și o amendă de 60.000 de lei. Nu este prima! De altfel, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a spus de mai multe ori că omul de afaceri va trebui să scoată mulți bani din buzunar pentru că suporterii nu vor să se potolească.

FCSB, o etapă cu porțile închise

A fost frumos, dar și foarte scump, spectacolul, de pe stadion, de la duelul FCSB – Universitatea Craiova, desfășurat pe data de 6 februarie, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Fanii echipei gazde au aruncat cu torțe pe gazonul „Arenei Naționale”, în timpul întâlnirii care s-a terminat la egalitate 2-2, iar Comisia de Disciplină a FRF a analizat această situație.

Verdictul a fost destul de dur. FCSB va juca fără spectatori partida cu Chindia Târgoviște, programată pe data de 13.02.2022. Clubul patronat de Gigi Becali vânduse deja bilele pentru acest meci din etapa a 26-a.

„FCSB anunță că partida cu AFC Chindia Oficial, de duminică seara (Arena Națională), se va disputa fără spectatori.
Această situație a apărut după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care astăzi a dictat suspendarea terenului FCSB pentru o etapă, precum și plata unei noi amenzi în valoare de 60.000 LEI, ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Universitatea Craiova 1948.

Este a doua amendă în valoare de 60.000 LEI primită de clubul nostru în această săptămână, după cea legată de incidentele de la Derby, care s-a disputat pe Stadionul Dinamo.

Clubul nostru le mulţumeşte suporterilor care au achiziţionat deja bilete pentru acest joc pe www.bilete-fcsb.ro şi îi informează că sumele plătite le vor fi înapoiate în cel mai scurt timp posibil”, au anunțat oficialii FCSB pe pagina de Facebook.

Continuă războiul dintre Gheorghe Mustață și Gigi Becali

Nu este prima oară când FCSB are de suferit din cauza comportamentului suporterilor. O amendă de 60.000 de lei s-a primit și după confruntarea cu Dinamo, găzduită de stadionul din „Ștefan cel Mare”.

„Am auzit că i-a plăcut (n.r. – lui Gigi Becali) spectacolul din Peluză. Este adevărat că a plătit toate amenzile. Cu Universitatea Craiova, cu Dinamo…

Noi așa ceva nu facem la orice meci, dar dacă nu rămâne la această idee că trebuie să fim respectați, ce ați văzut cu Rapid vom face la fiecare meci! Cum spuneam, vom repeta ce ați văzut la meciul cu Rapid. Chiar dacă din când în când stadionul va fi și suspendat. Îl cunoaștem bine pe Gigi Becali cum își schimbă mereu părerile. Să rămână la cea în care consideră că noi contăm!”, declara Mustață.

FCSB are 55 de puncte și ocupă locul doi, la șase puncte de liderul CFR Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe