Lovitură pentru Dinamo. Iuliu Mureșan și-a dat demisia cu doar cinci zile înaintea primului meci de baraj cu U.Cluj

Sorin Barbu 17.05.2022, 17:26
Lovitură pentru Dinamo. Iuliu Mureșan și-a dat demisia cu doar cinci zile înaintea primului meci de baraj cu U.Cluj

Dinamo nu are liniște înaintea „dublei” de baraj cu Universitatea Cluj. Administratorul special al echipei a plecat acasă și a anunțat că nu se mai întoarce la București. Playsport.ro scrie că Iuliu Mureșan și-a dat demisia și a trimis cheile biroului și apartamentului printr-un apropiat.

Iuliu Mureșan și-a dat demisia de la Dinamo. Era văzut drept „salvatorul clubului”

La Dinamo nu este liniște nici înaintea confruntărilor decisive din baraj. Administratorul special al clubului și-a dat demisia. Playsport.ro scrie că Iuliu Mureșan, adus la club ca un adevărat salvator, a trimis la București, printr-un amic, cheile apartamentului și biroului.

Nu este prima oară când fostul președinte de la CFR Cluj, „specialist în insolvențe” anunță că pleacă. S-a întâmplat și acum trei săptămâni, doar că atunci Răzvan Zăvăleanu l-a convins să se răzgândească. Acum, lucrurile par destul de clare.

De altfel, Iuliu Mureșan a declarat de mai multe ori că nu are de gând să stea la echipă până la finalul sezonului, ci doar până rezolvă o problemă foarte importantă.

„În mod normal, nu mai rămân după finalul sezonului, dar acum lucrez la licență. E o condiție obligatorie să luăm licența, trebuie să depunem toate actele până la finalul acestei luni. Eu zic că sigur luăm licența, apoi e posibil să plec” , declara acesta, la Digi Sport, pe 10 martie.

Iuliu Mureșan nu era foarte apreciat de fanii lui Dinamo. Și-a atras multe critici la finalul anului trecut când l-a dat afară pe Mircea Rednic și l-a adus pe Flavius Stoican, care a avut un mandat dezastruos, iar în locul lui a numit, cu mari eforturi, cehul Dusan Uhrin. „Puriul” a plecat cu scandal, a dat clubul în judecată și a cerut 32.000 de euro, echivalentul contractului pe o durată de patru luni.

Iuliu Mureșan fost foarte dezamăgit în momentul în care societatea lui Nicolae Badea, ACS FC Dinamo București, a trimis notificarea privind folosirea stemei și a denumirii în scop comercial. Răzvan Zăvăleanu a spus că „Mureșan nu a plecat, dar nu participă activ la viața echipei”.

Primul duel al barajului este programat la Cluj pe data de 21 mai, iar returul se va disputa la București pe 29 mai.

Urmăriți Impact.ro și pe