Lovitura pe care Antena 1 a reușit să o dea în weekend. Șefilor de la Pro TV nu o să le convină deloc

Ana Anitoiu 20.09.2021, 09:39
Lovitura pe care Antena 1 a reușit să o dea în weekend. Șefilor de la Pro TV nu o să le convină deloc

Antena 1 a reușit să dea o lovitură în weekend prin care a stârnit nemulțumirea șefilor de la Pro TV. Televiziunea a făcut o performanță datorită producătorului Mona Segall.

Ce lovitură a dat Antena 1 în weekend

Antena 1 n-a avut rival sâmbătă seară, când a difuzat primul episod din noul sezon ”Asia Express”, produs de Mona Segall. Lista audiențelor a arătat că această televiziune s-a situat pe primul loc pe toate segmentele de public.

Mai exact, Antena 1 a fost lider de audiență atât pe durata primului episod din ”Asia Express”, cât și pe intervalul show-ului ”Superstar România” ce a fost difuzat de Pro TV.

Sâmbătă seară, Kanal D a difuzat o ediţie a emisiunii ”O nouă şansă” şi gala ”Bravo, ai stil!”, ce i-a adus audiențe modeste. Pe DigiSport, Look, Telekom şi Prima TV a fost difuzat meciul U Craiova 1948 – FCSB.

Lovitura pe care Antena 1 a reusit sa o dea in weekend. Sefilor de la Pro TV nu o sa le convina deloc
Imagine din sezonul 4 ”Asia Express”

Câți oameni s-au uitat la primul episod din noul sezon ”Asia Express”

Potrivit listei audiențelor, primul episod al noului sezon ”Asia Express” a fost urmărit de peste 1,1 milioane de români. Emisiunea o are pe Irina Fodor prezentatoare, după ce Gina Pistol a devenit pentru prima dată mamă.

Concret, în intervalul în care a fost difuzată emisiunea ”Asia Express – Drumul Împăraților”, 20:00-23:55, show-ul a fost urmărit de 1.186.000 de români. Pro TV a ocupat cel de-al doilea loc, cu 1.016.000 de telespectatori care au preferat ”Superstar România” şi, de la 23.05, filmul ”John Wick 2”.

Pe locul al treilea în clasamentul audiențelor la nivel național s-a situat Kanal D, dar cu rezultate mult mai modeste. Mai exact, cu 624.000 de telespectatori pe minut.

La orașe, Antena 1 a avut tot primul loc, cu 707.000 de telespectatori pe minut, în timp ce Pro TV a avut doar 507.000. Cel de-al treilea loc a fost luat de România TV, la care s-au uitat 238.000 de persoane din mediul urban.

Pe segmentul de public comercial, liderul de audiență a fost tot Antena 1, datorită show-ului ”Asia Express”. Primul episod al sezonului patru a fost urmărit de peste 300.000 de tineri. Pe cel de-al doilea loc, Pro TV a avut doar 195.000 de telespectatori, în top urmând Digi Sport 1, cu 99.000 de privitori care au preferat meciul U Craiova 1948-FCSB (0-1).

În cel de-al patrulea sezon ”Asia Express” participă nouă echipe: Lidia Buble și sora ei, Estera; Mihai și Elwira Petre; Connect-R și Shift; Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco; Cosmin Natanticu și soția lui Eliza; Alexandra Ungureanu alături de mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu; și Lorelei și Zarug, două nume sonore în zona digital.