Lovitură neașteptată pentru Marian Drăgulescu. Vestea primită la Survivor România

Andra Daoud 07.03.2022, 08:59
Lovitură neașteptată pentru Marian Drăgulescu. Vestea primită la Survivor România

Marian Drăgulescu a primit o veste neașteptată în ediția de duminică seara a emisiunii Survivor. Chiar dacă Emil Rengle a fost eliminat din competiție, tensiunile din tabăra Faimoșilor continuă, iar concurenții încă mai au lucruri de lămurit. După proba în care Faimoșii și Războinicii s-au confruntat, cele două echipe au stat față în față în cadrul Consiliului de Exil și au decis pe cine trimit în exil.

Lovitură neașteptată pentru Marian Drăgulescu

Ediția de duminică, 6 martie, a emisiunii Survivor România a adus multe surprize. După ce Faimoșii l-au pierdut pe Emil Rengle, au participat la o nouă probă alături de Războinici. În urma confruntării, prezentatorul Daniel Pavel i-a invitat la un nou Consiliu de Exil, al treilea de acest fel de când a început show-ul. Fiecare echipă a avut câte un lider, ales pe baza punctelor aduse în probă. Liderii au fost cei care au decis pe cine trimit echipele în exil.

În tabăra Faimoșilor, cel mai rapid la puncte a fost TJ Miles, care a ales să îl trimită în exil pe Marian Drăgulescu. La Războinici, s-a remarcat Ionuț Popa, care l-a trimis pe Insula Exilului pe Relu Pănescu. Astfel, cei doi vor trebui să înfrunte acolo foamea, izolarea și sentimentul că au fost dați la o parte de coechipieri.

De două ori la rând, este mult mai greu acum, nu este nimeni accidentat. Chiar trebuie să mă gândesc la decizia asta puțin. Vreau să spun de ce aș trimite persoana asta. Noi am adus puncte pe traseu.

S-au schimbat multe în echipa asta după eliminarea lui Emil Rengle. Cred că e o persoană care mai are de învățat și să înțeleagă sfaturile noastre, iar această persoană este Marian Drăgulescu.”, și-a motivat decizia Tj Miles.

Lovitură neașteptată pentru Marian Drăgulescu. Vestea primită la Survivor România
Lovitură neașteptată pentru Marian Drăgulescu. Vestea primită la Survivor România

Cum a primit vestea Marian Drăgulescu

Marian Drăgulescu este nou venit în echipa Faimoșilor și a acceptat decizia colegului său cu demnitate. Săptămânile trecute, când Faimoșii i-au nominalizat pe CRBL și, respectiv, pe Cătălin Zmărăndescu pentru a merge în exil, ambii au fost nemulțumiți de decizie. Sportivul a spus că se aștepta la această decizie și că speră ca echipa lui să câștige jocul de imunitate, iar el să revină în concurs.

Am rămas atât de puțini încât o să mergem de două ori fiecare în acest exil, mă așteptam la acest lucru. Psihic sunt pregătit pentru exil. Plec cu inima curată. Sper ca Faimoșii să câștige jocul de imunitate și să trec cu bine peste această încercare.”, a spus Marina Drăgulescu, resemnat.

În ediție următoare, telespectatorii vor vedea cum vor face față cei doi concurenți trimiși de echipele lor în exil.

Urmăriți Impact.ro și pe