Lovitura momentului pentru clanul Duduianu! Ce se întâmplă cu frații lui Emi Pian

Redacția IMPACT 12.08.2020, 17:58
Lovitura momentului pentru clanul Duduianu! Ce se întâmplă cu frații lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor a pus pe jar polițiștii din România! Vizați sunt acum și frații interlopului care s-au trezit cu mascații la ei în casă. Ce se întâmplă acum cu aceștia?

Frații lui Emi Pian, reținuți de poliție

Emi Pian, șeful grupării Duduianu a generat multe tensiuni în rândul forțelor de ordine din România. După ce Ministrul Afacerilor Interne anunța zilele trecute că situația va fi urmărită atent, miercuri, polițiștii au descins în casa fraților lui Emi Pian pe care i-au reținut pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. În același timp a fost reținut și un alt membru al clanului Duduianu.

Cei trei membrii ai grupării care au fost arestați sunt acuzați că l-au atacat pe Richard Emanuel Gheorghe, cel care este principalul suspect în cazul morții lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian. Pentru ei este dispusă propunerea de arestare preventivă.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat al Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, preluat de Agerpres.

După incidentului de săptămâna trecută, în care Emi Pian a fost ucis într-o altercație, în urma unui joc de barbut, Poliția Română a dispus pe teren mai multe echipaje care au luat parte la mai multe filtre. Măsura este una preventivă, care încearcă să limiteze o posibilă răzbunare între clanuri.

Urmăriți Impact.ro și pe