Lovitură mare pentru fanii Survivor România 2021. Ce s-a întâmplat cu show-ul de pe Kanal D

Ioana Bucur 12.02.2021, 18:08
Lovitură mare pentru fanii Survivor România 2021. Ce s-a întâmplat cu show-ul de pe Kanal D

Lovitură mare pentru fanii Survivor România 2021. Nimeni nu se aștepta ca asta să se întâmple cu show-ul de la Kanal D, mai ales într-o etapă atât de importantă a competiției.

Lovitură mare pentru fanii Survivor România 2021

Înfrângere neașteptată la Survivor România 2021. Se pare că cel mai dur reality show a mai pierdut din susținerea publicului. Cel puțin, asta reiese după ratarea primei poziții în clasamentul audiențelor. În intervalul orar în care s-au suprapus, confruntarea a fost câștigată de PRO TV, cu  Las Fierbinți. De fapt, PRO TV s-a menținut pe poziția întâi pe toate segmentele de public. Concursul din Republica Dominicană a mai câștigat teren, datorită faptului că este mai lung, însă numărul românilor care au ales, aseară, să urmărească noua etapă din emisiunea prezentată de Daniel Pavel a fost mai mic decât până acum. A treia poziție de pe podium a fost ocupată de Adela, noul serial de la Antena 1.

Lupta pentru locul al doilea în clasamentul audiențelor a fost una strânsă, fiind ocupat, în anumite intervale, de Pe bune?! dar și de noul sezon din Profu, tot pe PRO TV. În cifre, situația a stat așa: peste două milioane de oameni s-au uitat la Las Fierbinți, 1,9 milioane, la Survivor România și 990.000, la primul episod al noului sezon Profu.

„Național. Pe propriul interval de trei ore și jumătate, Kanal D s-a clasat pe prima poziția cu show-ul Survivor. Ediția de aseară s-a apropiat de 1,9 milioane de telespectatori, în medie. Pro TV se clasat pe locul doi, dar la mare distanță – 1.372.000 de privitori. Antena 1 completa podiumul cu 985.000 de urmăritori. Urban. Survivor și-a menținut postura de lider și la orașe. Show-ul prezentat de Daniel Pavel era urmărit joi seară de 846.000 de români. Producțiile de pe Pro TV au atras 684.000 de privitori în fața televizoarelor, iar pe Antena 1 erau 439.000 de urmăritori. Comercial. Luptă strânsă pe segmentul tinerilor. Pro TV a reușit să învingă Survivor și Kanal D. Pe postul din Pache Protopopescu au fost 323.000 de privitori, iar pe Kanal D 316.000”, potrivit paginademedia.ro.

Tensiuni uriașe la Survivor. Una dintre Faimoase a răbufnit: „Intru în depresie”

Ediția de vineri seară a Survivor România se anunță una extrem de dificilă pentru Alexandra Stan. Artista a izbucnit în lacrimi, mărturisind că simte că este pe punctul de a intra în depresie și că singurii care o țin pe linia de plutire sunt colegii de echipă. Faimoasa, care a fost aproape de eliminare, spune că nu mai face față presiunii:

„Dacă nu ar fi colegii mei, aş intra în depresie. Intru în depresie, jur. Eu nu mai fac faţă”, a spus, printre lacrimi Alexandra Stan, care își dorește să părăsească competiția, fără să fie singura din echipa Faimoșilor sub presiune psihică. Elena Marin, Jador și Zannidache s-au implicat într-un dialog aprins. ”Eu nu pot să tolerez când cineva e fals lângă noi. Sunt eu lângă ea sa le tai craca ăstora.”, a spus cel din urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...