Lovitură importantă pentru Digi 24. Un prezentator celebru a semnat cu altă televiziune

Stan Filon 27.08.2020, 16:22
Lovitură importantă pentru Digi 24. Un prezentator celebru a semnat cu altă televiziune

Digi 24 mai pierde un prezentator! Este vorba despre prezentatorul de știri Andrei Tomescu, care s-a decis să părăsească stația RCS după nou ani de activitate. Jurnalistul va prezenta știrile la un nou post de știri, care urmează să se lanseze.

Prezentatorul Andrei Tomescu a plecat de la Digi 24, după 9 ani de activitate

Andrei Tomescu a prezentat ultimul jurnal de știri pentru Digi 24 chiar duminică, iar de luni a început deja activitatea la postul de televiziune Apelh News, patronat de fostul șef al Pro TV, Adrian Sârbu, potrivit paginademiedia.ro.

„Mi-am dorit ceva nou. Am vrut o schimbare, iar mie îmi plac schimbările. Eram de nouă ani la Digi24 și am simțit nevoia și de altceva”, a declarat jurnalistul pentru sursa citată.

Prezentatorul Andrei Tomescu a plecat de la Digi 24, după 9 ani de activitate
Prezentatorul Andrei Tomescu a plecat de la Digi 24, după 9 ani de activitate

Andrei Tomescu s-a angajat la Aleph News, postul de știri al lui Adrian Sârbu

Înainte de stația Digi 24, jurnalistul Andrei Tomescu a mai lucrat la Europa FM, Antena 1, unde a fost voice-over la Observator, Național TV, Național FM, N24 Plus sau Radio Contact/Kiss FM.

Acum însă începe aventura la Aleph News. Conducerea Aleph News s-a înțeles deja cu doi dintre marii operatori de telecomunicații pentru a fi distribuit. Unul dintre aceștia este Telekom, companie care are aproximativ 1,1-1,2 milioane de abonați, iar celălalt este Vodafone, fostul UPC România, care are peste 800.000 de abonați, dar cu care se pare că încă nu a senat contractul.

Aleph News face parte dintr-un pachet de trei televiziune deținute de Adrian Sârbu și care au obșinut licență din partea CNA. Celelalte două televiziuni sunt de business și de divertisment. Marius Tucă și Ion Cristoiu s-au alăturat și ei echipei Aleph News.

„Canalul de știri este canal pur de știri pure și nu unul de comentarii. Este un canal care își propune să ofere o imagine nefiltrată a realității românești dar și globale. Va fi probabil primul canal cu semnificativ mai multe știri internaționale decât canalele actuale de știri. Vorbim de un canal care va avea să sperăm un produ de până la 100 de știri pe zi”, spunea Adrian Sârbu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...