Lovitură importantă dată de Pro TV. Puțină lume se aștepta la asta

Iancu Andreea 06.09.2020, 11:15
Lovitură importantă dată de Pro TV. Puțină lume se aștepta la asta

Postul TV a înregistrat cifre neașteptate în urmă cu câteva zile, devenind astfel lider de audiență. Pro TV a fost cel mai urmărit post de televiziune, după ce a avut în programul de vineri seara meciul de fotbal dintre Naționala României și Irlanda de Nord.

Cifre de audiență spectaculoase pentru Pro TV

Meciul disputat între România și Irlanda de Nord a atras un număr impresionant de telespectatori în fața micilor ecrane. Astfel, primul dintre cele mai importante meciuri de fotbal ale Naționalei a putut fi urmărit la Pro TV.

Potrivit cifrelor de audiență expuse de capital.ro, începutul primei reprize a reprezentat și un număr de 10 puncte de rating pe publicul urban. Acesta a fost cu mult peste cifrele înregistrate de următorul post TV, Kanal D. Topul audiențelor de la aceea oră prezenta o cifră de 4,8 puncte de rating pentru cei de la Kanal D.

Parcursul jocului a înregistrat o creștere record pentru seara de vineri, Pro TV ajungând la 12,4 puncte de rating. Cifra este una de trei ori mai mare față de cea a Antenei 1, care înregistra la acea ora 4 puncte de audiență. Totodată, pauza dintre reprize a scăzut ratingul postului din Pache Protopopescu la 7,9 puncte. În repriza a doua, însă, audiența a ajuns din nou la mai mult de 10 puncte de rating.

Meciul România - Irlanda de Nord, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor foto - prosport.ro
Meciul România – Irlanda de Nord, în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor
foto – prosport.ro

Cum a decurs meciul România – Irlanda Nord

Naționala României a trecut peste prima încercare în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor. Astfel, fotbaliștii români, coordonați pentru prima oară de Mirel Rădoi ca selecționer, au înfruntat echipa Irlandei de Nord. Deși am jucat mai mult de o repriză având superioritate numerică, echipa României nu a reușit o victorie în fața adversarilor.

În minutul 25, George Pușcaș a deschis scorul, după o fază fixă. Portarul irlandez a respins inițial șutul lui Stanciu, apoi Chiricheș a recentrat pentru Pușcaș, care a șutat în plasă. Din partea echipei adverse, Gavin Whyte a egalat în minutul 86. Totodată, pe parcursul meciului, Josh Magennis a fost eliminat în min. 39, iar România a avut două bare în acest meci.

Din păcate, fluierul de final a încheiat meciul cu un scor de egalitate 1-1 între cele două adversare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...