Lovitură grea primită de Anamaria Prodan. Ce i-a făcut actuala iubită a lui Reghecampf, a început războiul între femei

Stan Filon 01.12.2021, 13:14
Lovitură grea primită de Anamaria Prodan. Ce i-a făcut actuala iubită a lui Reghecampf, a început războiul între femei

Războiul dintre Anamaria Prodan și iubita soțului său a devenit cumva oficial, după ce tânăra sa rivală a făcut un pas la care nimeni nu se aștepta. Corina Caciuc a făcut amenințări publice legate de ce are de gând să facă în scandalul cu Anamaria Prodan, însă nimeni nu se aștepta să-și ducă planul la capăt. Iată că acum s-a aflat totul. În tot acest timp, Laurențiu Reghecampf și viitoarea mamă a copilului său nu se mai ascund ți au început să se afieze în public.

Lovitură grea primită de Anamaria Prodan de la Corina Caciuc

Anamaria Prodan a vorbit recent despre mutarea îndrăzneață pe care a făcut-o rivala sa în amor, Corina Caciuc. Tânăra care urmează să-i dăruiască lui Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, deoarece impresara i-a folosit fotografiile fără permisiunea ei. Anamaria Prodan a făcut publice mai multe fotografii de pe o rețea de socializare în care apare Corina Caciuc, iar acest lucru nu i-a picat bine deloc tinerei.

„M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută niciodată. Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu. M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Lovitura grea primita de Anamaria Prodan de la Corina Caciuc
Lovitura grea primita de Anamaria Prodan de la Corina Caciuc

„Nu merită respectul nimănui”

Anamaria Prodan a ținut din nou să precizeze că Laurențiu Reghecampf a făcut famiia de râs, iar pentru ea este mort. „Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriți traseul si îmi veţi da dreptate”, a spus Anamaria Prodan pentru Realitatea Sportivă.

Recent, Anamaria Prodan și-a văzut și pozele intime pe internet. Impresara s-a mâhnit puternic, mai ales că acele fotografii în care apare dezbrăcată au fost trimise doar soțului său, pe vremea când cei doi erau împreună. Cumva, acestea au ajuns în presă și fac înconjurul internetului.

„Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți să insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...