Lovitură grea pentru Mario Iorgulescu! Măsura radicală pe care a luat-o logodnica tânărului mort în accidentul rutier

Redacția IMPACT 11.12.2019, 12:21
Lovitură grea pentru Mario Iorgulescu! Măsura radicală pe care a luat-o logodnica tânărului mort în accidentul rutier

Au apărut noi date în cazul accidentului rutier în care a fost implicat Mario Iorgulescu. Fiul Președintelui LPF care l-a ucis pe tânărul Dani Vicol în accidentul din luna septembrie trebuie să infrunte acum rudele familie. În ciuda informațiilor vehiculate în mass-media, cum că familia Iorgulescu s-ar fi împăcat cu rudele decedatului Dani Vicol, adevărul a ieșit la iveală, transmite wowbiz.ro.

Decizia logodnicei lui Dani Vicol. De ce îl acuză pe Mario Iorgulescu?

Mai precis, în urmă cu câteva zile, familia lui Dani Vicol a decis să meargă în instanță pentru a se asigura că autorul faptei urmează să fie pedepsit conform legii. Astfel, Patricia Esmeralda Minca, logodnica răposatului Dani Vicol și cea care reprezintă acum familia acestuia în dosar, este cea care a făcut plângere penală împotriva lui Mario Iorgulescu.
Mai mult, în plângerea formulată, logodnica tânărului decedat dezvălui faptul că cei doi urmau să se căsătorească anul următor, în septembrie. Patricia Esmeralda Minca mai are acum un copil căruia i-a dat viață în luna mai a acestui an și care este copilul lui Dani Vicol.

Dani Vicol, cel care și-a pierdut viața în urma tragicului accident produs de fiul președintelui LPF. Foto: wowbiz.ro
Dani Vicol, cel care și-a pierdut viața în urma tragicului accident produs de fiul președintelui LPF. Foto: wowbiz.ro

Relația dintre cei doi logodnici era un mai veche, iar accidentul rutier prin care a trecut logodnicul femeii i-a marcat acesteia permanent destinul. În același timp, în plângerea penală depusă – și care va fi urmată de o plângere civilă, pentru daune- se precizează că îl acuza pe Mario Iorgulescu de omor.

„Arăt faptul că formulez această plângere penală potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider că modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va să aveți în vedere că în urmă administrării probelor, inclusiv reținerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia”, începe documentul.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul propriei mașini după ce a consumat alcool, dar și alte substanțe. Fiul șefului LPF a lovit mortal un alt autoturism în care se afla un alt tânăr care circula regulamentar. Tânărul pe care l-a lovit nu a mai câștigat lupta cu viața, în vreme ce Mario și-a revenit dintr-o stare care inițial era critică, transmiteau medicii.

 

Urmăriți Impact.ro și pe