Lovitură grea pentru Irina Rimes chiar de Crăciun. I-au luat mașina și au dus-o direct la fier vechi

Andra Daoud 25.12.2021, 09:24

Irina Rimes și iubitul ei, David Goldcher, au avut parte de o întâmplare nefericită chiar în prag de Sărbători. Mașina cu care se deplasau i-a lăsat chiar pe autostradă, iar cei doi au fost nevoiți să apeleze la o firmă de tractări auto pentru a o lua de acolo. Din păcate, mașina va ajunge la fiare vechi, pentru că nu mai poate fi reparată.

Lovitură grea pentru Irina Rimes chiar de Crăciun

Irina Rimes și iubitul francez petrec Sărbătorile împreună și au avut parte de o surpriză neplăcută, chiar în Ajun. Cei doi se bazau pe mașina lor, un Peugeot model mai vechi, pentru a se deplasa între evenimente și pentru a ajunge unde aveau nevoie, însă mașina i-a lăsat la greu chiar când se așteptau mai puțin, adică de Crăciun.

Artista a anunțat, prin intermediul unui Insta Story, că mașina lor s-a stricat la 350 de km de casă și încă 300 față de destinație. Irina și iubitul ei aveau în plan să schimbe mașina în viitorul apropiat, dar se pare că vor fi nevoiți să facă acest lucru mai repede decât și-au propus.

S-a terminat cu mașinuța noastră. Ne-a lăsat la 350 km de casă și încă 300 km de destinație! Ai crede că după atâta timp ajungi să cunoști o mașină! Poate a simțit că voiam s-o schimbăm! Se duce mașina pe ultimul drum. Pa, mașinuță! a spus Irina Rimes pe Instagram, în dreptul unei imagini cu mașina în timp ce era ridicată pe platforma de tractări.

Lovitură grea pentru Irina Rimes chiar de Crăciun. I-au luat mașina și au dus-o direct la fier vechi
Lovitură grea pentru Irina Rimes chiar de Crăciun. I-au luat mașina și au dus-o direct la fier vechi

Irina Rimes are o relație de doi ani cu David Goldcher

Irina Rimes a profitat de perioada de pandemie pentru a se reinventa și a se implica în proiecte noi. Imediat ce în România a fost declarată stare de urgență, iar concertele și evenimentele s-au anulat, artista de peste Prut și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare, așa că s-a urcat în avion și a plecat în Franța, în căutare de noi provocări și noi proiecte muzicale.

Acolo a lucrat cu o echipă de producători pentru un proiect nou și astfel l-a cunoscut și pe David Goldcher, cel care i-a devenit iubit și cu care își petrece cea mai mare parte din timp, de aproape doi ani. David, la rândul lui, face muzică, iar acest lucru se pare că i-a apropiat.

Irina Rimes a locuit câteva luni cu chirie la Paris, alături de iubitul ei, după care a început să facă naveta între Franța și România, așa încât să poată petrece timp cu iubitul ei, dar să își onoreze și contractele din țară, după ridicarea restricțiilor.

Urmăriți Impact.ro și pe