Lovitură grea pentru familia lui Michael Schumacher! Vestea neașteptată care i-a bulversat pe fanii pilotului

Raluca Juncu 23.01.2020, 18:43
Lovitură grea pentru familia lui Michael Schumacher! Vestea neașteptată care i-a bulversat pe fanii pilotului

La șapte ani de la teribilul accident de la schi prin care a trecut, Michael Schumacher încă a rămas cu răni severe. Stabilit la Geneva, fostul pilot de Formula 1 e vizitat prietenii său, care mențin discreție totală în privința stării lui de sănătate. Însă din nefericire, o persoană din anturajul său nu a ținut cont de acest aspect.

Fotografii și filmări în comă cu Michael Schumacher scoase la vânzare pentru suma de 1 milion de lire sterline

O persoană din cercul apropiaților lui Michael Schumacher este pregătită acum să dezvăluie anumite fotografii cu fostul pilot de Formula 1, în ipostaze intime și personale, în care se afla în comă, imobilizat la pat, în locuința sa din Geneva. Imaginile ar urma să fie scoase la vânzare contra sumei de 1 milion de lire sterline, transmite Mediafax, citând publicația The Mirror.

Alături de fotografii, există și înregistrări realizate la reședința fostului pilot din Elveția. Deocamdată, acestea nu au fost făcute publice, întrucât familia lui Michael Schumacher a intervenit expunând clar că a fost încălcat dreptul la viață privată. Soția lui Michael Schumacher, Corinna Schumacher este cea care s-a opus vehement acestui lucru și a impus încă de la început un protocol foarte strict prin care nimeni să nu poată avea acces la asemenea imagini. Numele persoanei care urmărea dezvăluirea datelor este încă anonimă, iar în eventualitatea în care va fi prins, va suporta rigorile legii.

Michael Schumacher a suferit, în 2013, un accident la schi, în urma căruia a intrat într-o comă profundă. El s-a lovit cu capul de o stâncă și familia a făcut apel la discreție din partea presei.

Michael Schumacher și Corinna Schumacher, fotografie după uan din competițiile lui Michael Schumacher. Foto: Getty Images
Michael Schumacher și Corinna Schumacher, fotografie după uan din competițiile lui Michael Schumacher. Foto: Getty Images

Fostul pilot de Formula 1 nu și-a revenit complet nici până azi în urma accidentului suferit la schi în 2013. Despre starea lui sănătate, care a ajuns să fie degradată, a robit zilele trecute neurochirurgul Nicola Acciarri.

„Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim când era pe circuit. S-a deteriorat mult la toate nivelurile, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului. Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care a suferit-o”, a declarat neurochirurgul, potrivit Independent.

Urmăriți Impact.ro și pe