Lovitură dură pentru Gabriela Firea! Cine este favorit la casele de pariuri pentru Primăria Capitalei

Madlen Moraru 31.07.2020, 17:05
Lovitură dură pentru Gabriela Firea! Cine este favorit la casele de pariuri pentru Primăria Capitalei

Lovitură dură pentru actualul primar general din București. Gabriela Firea a aflat cine este favoritul în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei.

Lovitură dură pentru Gabriela Firea!

Favoritul din cursa pentru Primăria Municipiului București nu este, în prezent, actualul primar Gabriela Firea. Edilul din partea PSD pare să aibă un contracandidat pe măsură, fiind vorba despre Nicușor Dan. O arată și o casă de pariuri, care a făcut o analiză în acest sens, despre cursa politică programată pentru data calendaristică de 27 septembrie 2020. Deși a mai rămas foarte puțin până la alegerile locale, există anumite șanse ca acestea să nu aibă loc, din pricina pandemiei.

În funcție de numărul de cazuri, dar și de evoluția pandemiei din România, se va decide dacă aceste alegeri se amână sau nu. Dacă vor decurge conform calendarului, o agenție de pariuri a arătat că Nicușor Dan are toate șansele să devină primarul Bucureștiului. Candidatul inițial independent are în prezent o cotă de 1.67, pe când șansele Gabrielei Firea la un nou mandat sunt din ce în ce mai mici. Analiza casei de pariuri mai arată că actualul primar are o cotă ce s-a redus până la 2.2, chit că pe 10 iulie șansele ei erau ceva mai bune. Pe atunci avea o cotă de de 1.91.

Lovitură dură pentru Gabriela Firea! Cine este favorit la casele de pariuri pentru Primăria Capitalei
Favoritul de la casele de pariuri pentru Primăria Capitalei este Nicușor Dan

Favoritul de la casele de pariuri pentru Primăria Capitalei

„Nicușor Dan și-a îmbunătățit semnificativ șansele de a câștigă alegerile la Primăria Municipiului București, ajungând în ultimele trei săptămâni de la o cota de 2.0 la 1.67. Evoluția îl plasează pe Dan drept principal favorit, detronând-o astfel pe Gabriela Vrânceanu Firea, ale cărei șanse s-au redus de la o cota de 1.91, pe 10 iulie, la una de 2.2 în momentul de față”, se arată într-un comunicat oferit de o casă de pariuri, transmite Mediafax. Într-un top al primilor candidați se regăsește inclusiv fostul președinte Traian Băsescu, cu o cotă de 17.0, adică 5% șanse de reușită pentru un mandat nou de primar.

Topul cotelor candidaților pentru Primăria Capitalei:

  • Nicușor Dan – 1.67 (șanse de 49%)
  • Gabriela Vrânceanu Firea – 2.2 (37%)
  • Theodor Paleologu – 13.0 (7%)
  • Traian Băsescu – 17.0 (5%)
  • Victor Ponta . 34.0 (2%).
Urmăriți Impact.ro și pe